Beoordelingen van Ozzo Take Away Sassenheim

Recente recensies van Ozzo Take Away Sassenheim

5 sterren na 116 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi. Ook werd de Yakitori pas op het laatst toegevoegd zodat het lekker warm bleef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk en de bezorging prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was verbaasd dat de shusi best warm was.Had het graag gekoeld aangeleverd willen krijgen, nu weet ik niet hoe lang het buiten de koeling is geweest.Ondanks dat heeft het me wel goed gesmaakt.😋

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mega lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er prachtig uit, maar de kwaliteit van de sushi kwam niet in de buurt van het uiterlijk. Zalm was slecht gesneden en daardoor zeer pezig. Sint Jacob duidelijk niet dagvers en taai. Geflambeerde sushi was gekookt ipv gebrand. Makreel niet vers en smaakte zeer vissig en zuur. Sushirijst niet goed in verhouding met azijn. Ook was order niet op tijd gereed voor afhalen. We eten geregeld sushi in verschillende prijscategorieën, maar dit keer was het helaas onze slechtste ervaring in tijden. We waren na afloop zelfs licht misselijk ervan. Gelukkig hebben we niet alles opgegeten.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de verjaardag van onze dochter voor het eerst Sushi gehaald bij Ozzo. Wat een positieve ervaring. Erg vriendelijk personeel, eten vers en met rust bereidt. Hele goede smaak, waarbij niet alles het zelfde smaakt. Goede reis en heerlijk gerechten. Echt een aanrader. Niet de goedkoopste, maar wel het geld waard.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was superlekker! Maar Ik heb al voor de zoveelste keer gevraagd geen Ketakaviaar op de sushi te doen, maar dat schijnt heel moeilijk te zijn. Volgende keer eraf laten aub dan worden het 5 sterren

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, met liefde gemaakt

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten heel lekker Service slecht Onvriendelijke medewerker bij aankomst Eten was pas 40 min later dan opgwgeven klaar Er werd geen drankje aangeboden tijdens het wachten Bediening liet ons wachten zonder me op de hoogte te brengen dat het langer ging duren Erg rommilig

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgaande keren mooi opgemaakte dozen met de sushi-bestelling. Dat was een feestje om het op te halen en jet thuis uit te serveren. Dit keer is alles in een doosJe gepropt en voor bijna € 80 moet je het door de zaal achter de bar ophalen in de lobby wachten tot de warme rest arriveert. Te weinig waar en service voor relatief teveel geld. Was altijd goed maar dit is een Kleine teleurstelling. Vooral als je wat te vieren hebt. Sushi is trendgevoelig en wat duur, dat weet ik. Maar dit is niet wat ik verwachtte. Jammer.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is uitstekend ! Echter.........bestel je op de website zijn er 2 ongeloofwaardige verrassingen. 1. Ozzo/van der Valk rekent €0,25 transactiekosten voor een Ideal betaling ! 2. Betalen met de van der Valk giftcard is op de website niet mogelijk. We hebben genoten van de uitmuntende Sushi !

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk super kwaliteit!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfekt

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed! Fijne smaak, netjes verzorgd.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en op tijd geleverd. Heerlijke combi roll’s. Aanrader! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Susi.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super as ever. Always a party to eat this fresh food

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer bij Ozzy take away. En smaakte echt lekker!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wilde eigenlijk er maar bij laten, maar kreeg nu een uitnodiging. De pekingeend bij de pannenkoek was veel te dik gesneden en naar mijn idee uit de koelkast van de vorige dag ofzo. Super gaar en ijskoud en dan eet je je sushi ook anders op....

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een kwartier te vroeg. Gelukkig kwamen we net terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was minder dan wij gewend waren.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Tast was super and so fresh I couldn’t stop eating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, met z’n 4-en verschillende soorten besteld, was voldoende variatie. Thuis opgegeten, we hebben het afgehaald, het was netjes op tijd klaar en mooi en goed ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi gegeten! Echt een aanrader.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top...

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere, superverse en supermooi gepresenteerde sushi. Aanrader!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Netjes ingepakt en goed verzorgde sushi. Smaak erg goed. Dit is zoals je het hoopt!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg genoten van jullie heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat met bezorgen helaas

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Wat eeen goede kwaliteit leveren jullie.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Helaas was de bezorging wat laat maar het heerlijke eten maakte alles goed. Wij kopen hier al jaren onze sushi. De kwaliteit is altijd perfect.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel rijst! Kip was lauw. In verhouding duur! Vriendelijke bezorger.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger kon het adres niet vinden ? vreemd want nooit een probleem. hij was vriendelijk. Kwaliteit was vers. Geen servetjes meegeleverd. eten wat warm moest zijn was koud

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! En ruim De aardappelpartjes waren mij iets te zacht. Iets knapperiger zou volgende keer wel beter zijn.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te duur voor droge spareribs, knoflooksaus niet lekker. Aardappeltjes waren ook slap. Niet voor herhaling vatbaar.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ribs, peking eend (wel wat weinig), en diverse sushi besteld, met recht de beste sushi in omstreken!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs en aardappelen waren koud en niet goed ‘doorbakken’ . Het is jammer genoeg heel erg tegen gevallen qua kwaliteit. We dachten onze trouwdag zonder uit eten te gaan te vieren met de kwaliteit die we van Van der Valk gewend waren. Helaas

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Verbetering: De afhaal locatie was niet heel duidelijk. Er is behoefde van een beter indicatie. Er is alleen een aanwijzing in de inrit. Ik zag die niet.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en wat een service!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk echt genieten, de prijs waard

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi maar twee uur erop wachten is echt te lang

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch!! We hebben genoten in onze eigen tuin van de kleine kunstwerkjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Niet teveel rijst, prima verhouding vis + rijst! We halen wekelijks sushi door de hele regio en Ozzo staat in de top 3. Prijs is in verhouding met wat je krijgt, wellicht om concurrerender te zijn iets meer stukjes in een roll. Keep going with this nice level and climb up every day!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een dag te vroeg, ik heb het ook weer terug gestuurd dus ik hoop het vandaag wel te ontvangen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ozzo's sushi is altijd al erg goed, en nu nog steeds! Het menu is wel wat beperkt, met name de sashimi, en blauwvintonijn serveren is niet van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alhoewel wij het een en ander wel aan de prijzige kant vonden

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Heel divers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, hadden moederdagpakket en de ribs. Moederdagpakket was gevarieerd en ruim voldoende en de extra attentie werd gewaardeerd. Helaas bezorging wel vertraagd met een half uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heel erg lekker. Goede service, leuke attentIe. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, echt goede kwaliteit

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ziet er zeer mooi, verfijnd en verzorgd uit. Helemaal top en voor herhaling vatbaar. Goede bezorging en aanwezig op afgesproken tijdstip.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi het bakje mayonaise was gaan schiften. Voor de rest was het erg lekker.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Tot de volgende keer

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de minuut op tijd! Eten van hoge kwaliteit.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi en rollen, mooie verpakking voor Take Away.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, top kwaliteit sushi.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en ook de bezorging was precies op de afgesproken tijd. Aanrader

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk en zag er ook fantastisch uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer zoals vanouds: heerlijk....

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Wij hebben vaker bij Ozzo gegeten en zijn nog nooit teleurgesteld. Een absolute aanrader!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de laatste keer een enorme teleurstelling te hebben ervaren was het deze keer prima, echt wat we gewend zijn van OZZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij jullie, alleen deze keer was de tonijn iets minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke sushi en sashimi. We hadden een flinke en gecompliceerde bestelling, maar alles was er netjes, op tijd en de saté lekker warm. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, echt van genoten nu we binnen moeten blijven. Bezorging ook uitstekend, precies op tijd! Hoop als alles weer normaal is, ook in het restaurant te komen eten. Na 45 jaar in California gewoond te hebben en nu in Oegstgeest, fijn om een restaurant te vinden met heerlijke sushi! Sterkte in deze moeilijke tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Gege eten en perfect op tijd bezorgd. Miste wel de soyasaus erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi verzorgd, uit eten thuis.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke sushi schotel gegeten. Absolute aanrader!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi, en snel bezorgd! Jammer genoeg iets te duur om vaak te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. In de bestelling was iets vergeten gegaan. Ik heb gebeld en de vergeten maat was ongeveer 15 later geleverd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alleen duur en weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd bezorgd en alles was heerlijk!! Erg genoten van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi en vooral heerlijke Sashimi. Ze waren met de bezorging ruim op tijd en alles zat in de tas wat er in moest zitten. Prijs is nog pittiger dan de wasabi, maar de kwaliteit is zeer goed!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en snel klaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk .. Op tijd bezorgd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer de sushi van Ozzo gegeten en dat is ons heel goed bevallen. De vis smaakt echt vers en de kwaliteit van de gerechten is uitstekend. Alles smaakvol. Een echte aanrader. We gaan dit vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi. Goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een beetje weinig dus vond ik in verhouding duur. Normaal is een rol 8 stukjes geen 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, kleine sushi, spareribs smakeloos, aardappel flauw. En gewoon te veel geld. Kortom, ga niet thuisbezorgen als je de kwaliteit van je restaurant niet kan waarborgen

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi! Heel lekker.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en allemaal keurig verzorgd incl. soja saus, gember, wasabi en stokjes. Tevens op tijd bezorgd. Gaan we zeker nog een keer bestellen. #stayathome

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verzorgd, beetje duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk ,dat was echt een 9 alleen de spareribs waren teleurstellend en weinig frites . Dus dat was droog en taai dus Dat was jammer

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit net zoals in het restaurant

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en op tijd. De sushi van Ozzo is en blijft gewoon veruit de beste van de gehele duin & bollenstreek.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekende kwaliteit en service!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!