Beoordelingen van Ozzo Take Away Sassenheim

Recente recensies van Ozzo Take Away Sassenheim

5 sterren na 276 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Normaal zou ik nooit een review schrijven maar dit keer bij ozzo viel de service mij vies tegen. Online besteld als takeaway en zou het om 19:00 kunnen ophalen. Kwam daar 19:05 aan stond de bestelling niet klaar, uiteraard geen probleem even wachten. Uiteindelijk loop ik om 19:20 de deur pas uit.. nul inlevingsvermogen vanuit het personeel geen excuses... niks... dit is niet de service die je verwacht als je voor €85 aan sushi besteld. Niks aan te merken op de sushi maar gewoon geen leuk begin van een avond wat speciaal had moeten zijn. Snap dat de aandacht nu evt naar gasten in het restaurant gaan maar blijf ook attent naar je takeaway gasten.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was in 1 woord geweldig , voortaan als ik sushi ga eten haal ik het bij jullie ! Top genoten !

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wat een super kwaliteit sushi zeg! Ook wat warme gerechten en die waren prima op temperatuur. Bezorging was ruim 10 minuten later maar was met Pinksteren dus te begrijpen. Er ontbrak 1 gerecht en dat werd direct na het bellen nagebracht. Hele vriendelijke personeelsleden die in pak kwamen bezorgen. Voor herhaling vatbaar!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. De shusi Was verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Wel behoorlijk aan de prijs! Maar erg lekker

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima, maar jammer dat de zeewier salade er niet bij zat. En de toezegging een digitale tegoedbon toe te sturen als compensatie voor het ongemak is nog niet nagekomen. Maar misschien komt dat nog.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe favoriete sushi adres! Super vers en keurig op tijd geleverd, oftewel niks op aan te merken.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Keurig en op tijd bezorgd. Wij hebben weer genoten.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

It was a very nice mother's day package including flowers.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond kwaliteit prijsverhouding niet kloppen. 20 euro voor 10 hapjes vind ik erg veel geld. Het ging on de luxe speciale editie, ik vond het jammer genoeg niet bijzonder, voor mij niet nog een keer helaas. Ik had liever de normale sushi geprobeerd, 2 soorten hiervan waren op vrijdag morgen ook al uitverkocht? Jammer mijn 1ste keer meteen een gemiste kans!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer dat als je als hotelgast sushi wilt bestellen heel veel gerechten op zijn en je gasten vanaf buiten af met de bosjes naar buiten ziet lopen

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt speciaal deze sushi. Super lekker. Geen standaard bende. Niet voordelig, maar echt genieten We halen zeker wéér

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker,op tijd geleverd, do lekker dat ik nog wel zo een portie op kan :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd! ❤️

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super lekkere en verse vis. De lekkerste sushi ooit!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de service fantastisch! De bezorgtijd en bezorging was goed geregeld! De kwaliteit van de sushi was zoals gewoonlijk helemaal top! Ozzo heeft echt de lekkerste sushi! Ik hoop weer snel bij jullie te kunnen eten in het restaurant.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch 😊

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds superlekker. Maar de pokébowl vind ik te klein vergeleken met de restaurant versie. En de boontjes waren bevroren en klein.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei goed maar ik mis een prijs kwantiteit verhouding Schandalig slecht! Echt niet goed voor dat geld! Daarom sterren aangepast

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en zo lekker 🤗

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten, je kunt overal sushi halen maar dit is onovertroffen goed altijd

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, keurige bezorger, niets te wensen over

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Very good!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en sashimi, voor de eerste keer besteld bij Ozzo en dat gaan we zeker vaker doen, een echte aanrader, echt top.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Écht top sushi ongelooflijk lekker! En bezorging top dus een dikke 10

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, heerlijke sushi’s, vers en mooi verzorgd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor echt lekkere en goede sushi bestel ik altijd hier. Supergeregeld, goede smaken, goed en netjes gemaakt.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. En weer eens andere ingrediënten dan we meestal in de sushi hebben. Vooral die met appel en dan. Ook de tonijn met zeebaars was geweldig

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi take away die ik ooit heb gegeten !

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, precies op tijd geleverd en naar de vraag om een leuke boodschap mee te geven omdat het een cadeau was werd op een leuke manier gehoor aan gegeven. Dikke 10

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, door een goed geklede en nette dame. Het eten was heerlijk, gevarieerde schotel. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook glutenvrij was een prima dish

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook glutenvrij was een prima dish

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en warme dingen waren geweldig. Maar de boontjes waren nog bevroren en voor dat bedrag wel een heel klein bakje. Groeten

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! - Excellent!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kwam te laat, maar kwaliteit was wel goed.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en koud Heel jammer kwaliteit vd sushi was top

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de tweede keer besteld. Vorige keer was top. We hadden de indruk dat de sushirollen niet allemaal even vers waren.Sashimi tonijn 3 mooie stukjes en 6 mindere plakjes De yakitori was koud en niet top. Ook niet vers gemaakt denk ik, als ik het met vorige keer vergelijk. Te weinig wasabi en sojasaus ondanks de vraag voor extra..De bestelling was 30 minuten te laat zonder berichtje via het systeem. Voor bijna 80 euro inclusief bezorgen en tip kan het gewoon goed zijn. Jammer !

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Lang weekend geweest alleen maar sushi gegeten Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekkerre sushi, helaas lijken de porties steeds iets kleiner te worden.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk as usual! Belletje dat de bestelling iets verlaat zou zijn 👍🏻

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, mooi opgemaakt ,bestelling stipt op tijd, wel erg duur maar heb het er wel voor over. Van mij krijgen jullie een 9+

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Vers, lekker en verrassend!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We lusten dit elke week top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker. Ben erg gecharmeerd van de kipdijtjes, super!!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De luxe combinatie en yakitori waren heel lekker. Bijgeleverde soyasaus, wasabi en gember goed en meer dan voldoende. De bestelling werd op tijd door een vriendelijke dame bezorgd. Dit is voor herhaling vatbaar !

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De luxe combinatie en yakitori waren heel lekker. Bijgeleverde soyasaus, wasabi en gember goed en meer dan voldoende. De bestelling werd op tijd door een vriendelijke dame bezorgd. Dit is voor herhaling vatbaar !

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, met super verse vis en groenten. Echt een aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerste keer besteld voorv5 personen. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar het eten kwam totaal niet overeen met de bestelling

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit ! Dikke complimenten!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit sushi! Aanrader voor 2 personen neem de 40 stuks plus de special!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Door een foutje van de kok werd ik getrakteerd op 1 soort extra, alsof ze wisten dat ik jarig was. Dat mag vaker;)

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede service op tijd klaar heerlijk verse sushi! Bedankt!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was volgens afspraak klaar en warm. Ik ben zeker te vrede.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en erg lekker 🤤

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets meer aan doen, erg lekker en goede bediening

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Perfect op tijd bezorgd en mooi en netjes ingepakt/gepresenteerd. Ik zal zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was perfect, logistiek is (eindelijk) drastisch verbeterd Jammer: wasabi ontbrak!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi’s zijn super lekker!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd bezorgt. Bestelling en status worden prima via mail gecommuniceerd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd bezorgt. Bestelling en status worden prima via mail gecommuniceerd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse en lekkere sushi!! Heerlijk genoten!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een prima ervaring!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

de sushi e.d. waren perfect, de bonen waren helaas bevroren....

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk 1 verkeerde sushi rol geleverd, gebeld en binnen no time stond bezorger voor de deur met de juiste bestelling. Uitstekende service

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekende sushi en een hele goede service!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en heel vers. Absoluut een aanrader.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food ;-) Wish the ordering website was Aldo in English Yummmm

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar wel ruim een uur te laat bezorgd..

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd aangegeven van 19.15 uur, werd bevestigd voor 19.45 uur. Er werd daarna gebeld dat het 20.00 uur zou worden, maar in werkelijkheid bleek het 20.25 uur te worden voor onze sushi werd bezorgd. 1 uur en 10 minuten later....

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit! Complimenten aan de koks.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Goed georganiseerd met ophalen.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goddelijk! Mooiste en meest verse sushi van Sassenheim.een aanrader!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb een half uur op me eten moeten wachten

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer een feestje

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Van bestelling tot levering. Geweldige smaak maakt het geheel af.. tot snel!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Na een paar keer goed gegeten te hebben moet ik helaas melden dat de kwaliteit wat achteruit is gegaan. Gisteren vrij lang moeten wachten op locatie en de sushi was daarnaast matig van kwaliteit. Normaliter is de prijs kwaliteit in verhouding maar nu helaas niet ;-(

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is perfect. Alleen de bezorgingstijd vraagt de nodige aandacht. Om 16.30 online de bestelling geplaatst en pas om 19.40 geleverd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi van goede kwaliteit, en originele rolls.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige sushi en sashimi. Stipt op tijd gebracht. Helaas zat er geen wasabi en gember bij :(

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Very good food. The whole family was very happy.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service ruim op tijd en heel lekker. Een aanrader

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede side- gerechten

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi ever

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi's en goede service. Zeker een aanrader !!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk , goed verzorgd , en Ook op tijd Gr. Thea

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd de beste sushi van Zuid-Holland. Niet goedkoop maar prijs absoluut waard.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de inside out maki’s besteld, was super lekker! Vers voorbereid en dat proef je. Als we weer s een weekend van der valk doen dan bestellen we weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top👍🏼

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was met uiterste zorg samengesteld, was heerlijk en precies op tijd. Chapeau. Ozzotakeaway staat bij ons op de eerste plaats

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Jaap, Hartelijk dank voor uw positieve recensie, wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd subliem

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben niet de gehele bestelling ontvangen, maar 1 keer de Yakitori ipv de bestelde 2.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk , verrukkelijk zelfs!

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Prisca, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve recensie. Wij hopen snel weer een mooie order voor u klaar te mogen maken. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel goed... kwaliteit en tijd.. 10+

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Arnoud, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi echt een aanrader!!

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Lianne, Hartelijk dank voor uw positieve recensie, wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is allemaal erg lekker en heel verzorgd. Ik zou alleen een andere oplossing zoeken voor het meegeven van de yakitori. Die is in het kartonnen doosje wel erg snel afgekoeld. Maar verder staat Ozzo bij ons hoog op de lijst van Sushirestaurants.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve recensie en uw feedback over de kartonnen bakjes. Wij gaan kijken naar een betere oplossing hiervoor. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook met de allergie is prima rekening gehouden. Daar worden wij blij van!

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Brigitte, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed maar een beetje slordig dat er geen bakje bij zat voor de ketjap.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Peter, Bedankt voor de positieve recensie! Fijn dat alles naar wens was. Bij onze sushi serveren wij sojasaus, welke in geportioneerde flesjes bij uw bestelling meegegeven wordt. Wij kijken ernaar uit om wederom een mooie bestelling voor u te maken! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi Heerlijke verse sashimi Voor herhaling vatbaar We bestellen altijd graag het is top

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Carla Wesseling, Hartelijk dank voor de positieve recensie! Goed om te horen dat het altijd zo naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Oriental Restobar OZZO

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere en mooie sushi

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling van u te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Ozzo Oriental Restobar

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht!!!!!!!!!! Eerst gebeld om een bestelling te plaatsen, dit was niet mogelijk. Vervolgens een bestelling geplaatst via de website (van 63,-) hier konden wij een afhaal tijd aangeven. De tijd zou 19.15 zijn. Vervolgens was de bestelling pas om 19.35 klaar. Dit had als reden dat er niks afgeraffeld zou worden en alles top gemaakt zou worden. Bij thuiskomst (in Hillegom) zat er geen sojasaus bij de sushi, geen stokjes en was de sushi niet top! Dit was de 1e maar ook de laatste keer bij Ozzo.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste, Wij betreuren het ten zeerste dat u uw bestelling niet zo heeft ontvangen als u verwacht had. Echter had u uw bestelling om 19.15 willen hebben en was u er zelf al om 19.00. Daarnaast heeft u per mail een bevestiging gekregen dat de ophaal tijd verschoven was naar 19.35. Deze tijd verschuiven wij op het moment dat het voor de sushi koks niet haalbaar is om de bestelling op de gewenste tijd af te hebben. Dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, Team Ozzo Oriental Restobar

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, luxe ingepakt. Zeker een aanrader! Noodles zouden van mij wel mogen worden geleverd met saus en bijvoorbeeld vlees of vis. Daar valt niets in te kiezen. Iets meer keuze in verschillende soorten noodles of loempia zou maken dat ik meer zou bestellen.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw feedback. We hopen snel weer een bestelling voor uw te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi! Heerlijk vers en precies op het aangegeven tijdstip klaar om afgehaald te worden! Wederom top

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Meneer de Vogel, Bedankt voor uw vertrouwen in de OZZO. U bent een graag geziene gast in onze bar. Wij wensen u een goed 2021 toe! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit is beste van talloze concullega’s bestelling van vandaag heeft echter betrekking op 1e Kerstdag, 25e derhalve en moet nog afgehaald worden. In de bevestigingsmail stond dat niet goed, alleen bij bijzonderheden

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best waardeloos ik had de spicy tuna en de ossenhaas de ossenhaas was gewoon een plakje worst op een stukje rijst ik had echt vlees verwacht niet een plakje worst spicy tuna het zelfde verhaal niet een mooi stuk tonijn maar allemaal kleine stukjes gemixt door elkaar het lijkt erop dat zegen mooie stukken vlees en vis kiezen maar gewoon de goedkope variant en daarmee iets leuks proberen te doen wat totaal niet lukt heb r dik 23 euro voor betaald maar kan dat zelf thuis maken voor 7,50. 1 woord waardeloos

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Bruce, Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet naar verwachting ontvangen heeft. Echter kan ik u garanderen dat wij alleen met verse en goede producten werken. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, smaak heerlijk. Duur voor de hoeveelheid.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 17:38 een bestelling geplaatst, daarna kreeg ik een mail met de verwachte bezorgtijd: 18:45. Om 19:15 was het er nog steeds niet, dus hadden we gebeld naar het restaurant. Het zou er binnen tien minuten zijn, werd er gezegd. Uiteindelijk was het er pas om 19:45. Beetje jammer... want we hadden hele erge trek:) Het eten was wel heerlijk!

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Dominique, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Wij streven ernaar om de bestelling op het gevraagde tijdstip te kunnen leveren. Fijn dat u zo lekker heeft gegeten! Wij hopen in de toekomst nog een mooie bestelling voor u te mogen bereiden, die geleverd wordt op het gevraagde tijdstip. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Michelle, Hartelijk dank voor uw positieve waardering! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van matige kwailiteit, bediening ook, als ik een combi platter bestell verwacht ik gewoon niet dat er vlees bijzit

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Jens, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te lezen dat uw bestelling niet naar tevredenheid was. Onze sushi chefs streven ernaar onze gasten te mogen verrassen met een mooie combinatie van verschillende sushi items. Hier zit inderdaad ook vlees bij. Als u nogmaals bij ons bestelt, geeft u alstublieft aan dat u geen vlees wil hebben, dan zorgen onze chefs ervoor dat uw bestelling naar uw tevredenheid geprepareerd wordt. Wij kijken ernaar uit om wederom een mooie bestelling van u te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed alleen te weinig voor met zijn tweeën als we bij jullie aten waren de Rolls groter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog niet van toepassing - de bestelling is voor 6 december. Verwarrend - bestelling on line gedaan op 5 december voor de volgende dag afhalen. ik ontving een email confirmatie voor 6 december 18.15 en vervolgens lijkt het er op dat u op 5 december de bestelling verwerkt heeft. We gaan het vanavond om 18.15 zien als ik mijn bestelling kom afhalen. Ben benieuwd ! Groeten MAURICE

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Maurice, Bedankt voor uw beoordeling. Het betreurt ons te zien dat wij 1* ontvangen hebben in uw review. Het systeem heeft inderdaad de bestelling verwerkt en doorgeschoven naar de volgende dag. Deze bestelling, stond naar uw wens, klaar op 6 december om 18.15u om opgehaald te worden. Wij hopen dat u genoten heeft van de sushi en u in de toekomst nog zo een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt aan aanrader. Ook vanuit het hotel makkelijk om af te halen voor n late night snackie 😍🥰

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Faith, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superkleine porties, en serieus 8 euro voor 3 kleine stukjes tonijn... Smaak van alle sushi was niet bijzonder. Alleen de yakitori spiesjes was wel goed

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Bas, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen. Wij betreuren het te lezen dat uw bestelling niet naar uw tevredenheid is geweest. Omdat onze sushichefs "a la minute" de bestelde sushi prepareren, kunnen wij de versheid garanderen. De prijs heeft ermee te maken dat wij uitsluitend werken met hoogwaardige en dagverse producten. Wij hopen u bij uw volgende bestelling te kunnen overtuigen van onze kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de aller heerlijkste sushi

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Conny van den Os, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ongelovelijk lekker eten, hele goede kwaliteit. Echter was het 10 min te laat waar ik geen probleem heb. Waar ik wel een probleem mee had dat ik op een onvriendelijke manier werd verteld om in de lobby te wachten. Zou zeker terugkomen voor de sushi.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Robert, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om een reactie te plaatsen. Fijn dat u zo enthousiast bent over onze sushi. Wij werken altijd met verse producten en maken de sushi a la minute om de versheid te garanderen. Vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad met het afhalen. Wij proberen om, ook tijdens de huidige maatregelen, al onze gasten een zo goed mogelijke service te verlenen. Vanwege de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om de gasten voor de take-away in de lobby te placeren, waar zij kunnen wachten op de bestelling. Wij hopen u in de toekomst wederom te voorzien van onze overheerlijke sushi. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ervaring met Ozzo takeaway, kwamen zelfs de stokjes nog even nabezorgen met een aardigheidje erbij! Geweldig lekker gegeten en zeker aan te raden. Binnenkort weer :-)

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Jaap van Duijvenbode, Wat goed om te horen dat alles zo naar wens was. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Dit keer doen we gelijk alles in het tasje, zodat u gelijk kunt beginnen met eten. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer een feestje om de sushi’s te bestellen ze zijn zeer goed en smakelijk we bestellen regelmatig en altijd keurig op tijd en perfect personeel die het bezorgd 👍👍

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Carla Wesseling, Wat goed om te horen dat alles weer naar wens was. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top, maar de porties zijn heel klein ten opzichte van de prijs. Anders zouden we veel vaker bestellen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag voor de tweede keer besteld! De sushi is heerlijk, gewoonweg de lekkerste in de omgeving. Het enige jammere vond ik de saté, die was bij thuiskomst echt koud, beetje een domper!

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Dennis Kromhout, Wat goed om te horen dat alles weer naar wens was. Wij vinden het vervelend dat niet alles op de juiste temperatuur bij u aangekomen is. Wij streven er altijd naar om alles goed op temperatuur bij u thuis te bezorgen. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit de bezorging was 10 min te laat maar dat heeft de kwaliteit van het eten Weer goed gemaakt echt een aanrader

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Tc van Grieken, Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Wij streven er altijd naar om alles op tijd bezorgd te hebben. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Het team zal er dan voor zorgen dat deze op de afgesproken tijd geleverd zal worden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed; zeer tevrey

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Bert, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Mooi restaurant ook in vd Valk Sassenheim. Nu twee keer afgehaald en beide keren heerlijk. Wellicht nog bezorgen in Noordwijkerhout toevoegen aan de service?

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Erwin, Dank voor uw positieve recensie. De reden waarom wij niet meer bezorgen in Noordwijkerhout is dat het voor ons niet mogelijk is de kwaliteit te waarborgen, vanwege de afstand. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker, hebben weer genoten 👍

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Petra, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

T was weer super lekker

Reactie van Ozzo Take Away:Beste FW, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is zeer goed en lekker. Alleen jammer dat bij het afhalen meer dan de helft van de bestelling niet aanwezig was en ik dit zelf moest aangeven. De bestelling miste de warme gerechten en een derde deel van de overige gerechten. Dit vond ik erg vervelend, vooral omdat ik ruim een kwartier op de rest van de bestelling moest wachten. Mvg, Michel Visser

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Michel Visser, Wat vervelend om te lezen dat er wat dingen mis gegaan zijn rondom uw bestelling en dat uw daardoor een kwartier langer heeft moeten wachten. Wij hebben dit met het team besproken en zullen hier in het vervolg nog beter op gaan letten. Wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een fout in de keuken (opmerking over allergie gemist), een uur te laat bezorgd. Overigens wel netjes gebeld om dit te melden. Bestelling was niet compleet dus werd er nageleverd. De rolls zijn een stuk kleiner dan een tijdje geleden maar voor de zelfde, toch al hoge prijs. Gaat zo niet de goede kant op met Ozzo

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Guido, Wat vervelend om te horen dat alles zo is tegen gevallen. Wij streven er naar om alles altijd naar wens te maken. Echter is dat bij uw bestelling vanuit onze kant niet helemaal goed gegaan. Wij hopen dat we snel weer een mooie bestelling van u mogen ontvangen! Wij zorgen er dan voor dat het dan allemaal goed aankomt! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Perfecte sushi. Verse producten en heerlijk bereidt.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste Trea Strijd, Wat goed om te horen dat alles zo naar wens was! Wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat als je voor 100euro besteld dat er geen soja saus en stokjes bij zitten.de smaak iwas super lekker.

Reactie van Ozzo Take Away:Beste, Het is inderdaad de bedoeling dat als u zo'n grote bestelling plaatst dat sojasaus en stokjes netjes meegeleverd wordt. Wij gaan hier nog beter opletten in het vervolg! Ook hopen wij dat we snel weer een mooie bestelling voor u mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team Ozzo Oriental Restobar

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had verkeerde bestelling ontvangen. Als ik niet op mijn sokken naar de auto was gerend had ik een andere bestelling in huis gehad. Beetje slordig, en natte voeten. Kwaliteit viel me echt tegen ten opzichte van eerdere keer (jaar geleden) sushi is stukken kleiner en niet zo hoge kwaliteit als ik gewend was van Ozzo.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van Ozzo. Lekkere sushi rolls en fried chicken. Top! Dat doen we nog een keer.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Echt vers en top producten. We hebben genoten. En keurig op tijd gebracht.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Heb het gegeten met een vriendin die nog niet bekend was met jullie sushi maar die vond het ook voortreffelijk.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi. Ook werd de Yakitori pas op het laatst toegevoegd zodat het lekker warm bleef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk en de bezorging prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was verbaasd dat de shusi best warm was.Had het graag gekoeld aangeleverd willen krijgen, nu weet ik niet hoe lang het buiten de koeling is geweest.Ondanks dat heeft het me wel goed gesmaakt.😋

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mega lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er prachtig uit, maar de kwaliteit van de sushi kwam niet in de buurt van het uiterlijk. Zalm was slecht gesneden en daardoor zeer pezig. Sint Jacob duidelijk niet dagvers en taai. Geflambeerde sushi was gekookt ipv gebrand. Makreel niet vers en smaakte zeer vissig en zuur. Sushirijst niet goed in verhouding met azijn. Ook was order niet op tijd gereed voor afhalen. We eten geregeld sushi in verschillende prijscategorieën, maar dit keer was het helaas onze slechtste ervaring in tijden. We waren na afloop zelfs licht misselijk ervan. Gelukkig hebben we niet alles opgegeten.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de verjaardag van onze dochter voor het eerst Sushi gehaald bij Ozzo. Wat een positieve ervaring. Erg vriendelijk personeel, eten vers en met rust bereidt. Hele goede smaak, waarbij niet alles het zelfde smaakt. Goede reis en heerlijk gerechten. Echt een aanrader. Niet de goedkoopste, maar wel het geld waard.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was superlekker! Maar Ik heb al voor de zoveelste keer gevraagd geen Ketakaviaar op de sushi te doen, maar dat schijnt heel moeilijk te zijn. Volgende keer eraf laten aub dan worden het 5 sterren

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, met liefde gemaakt

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten heel lekker Service slecht Onvriendelijke medewerker bij aankomst Eten was pas 40 min later dan opgwgeven klaar Er werd geen drankje aangeboden tijdens het wachten Bediening liet ons wachten zonder me op de hoogte te brengen dat het langer ging duren Erg rommilig

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgaande keren mooi opgemaakte dozen met de sushi-bestelling. Dat was een feestje om het op te halen en jet thuis uit te serveren. Dit keer is alles in een doosJe gepropt en voor bijna € 80 moet je het door de zaal achter de bar ophalen in de lobby wachten tot de warme rest arriveert. Te weinig waar en service voor relatief teveel geld. Was altijd goed maar dit is een Kleine teleurstelling. Vooral als je wat te vieren hebt. Sushi is trendgevoelig en wat duur, dat weet ik. Maar dit is niet wat ik verwachtte. Jammer.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is uitstekend ! Echter.........bestel je op de website zijn er 2 ongeloofwaardige verrassingen. 1. Ozzo/van der Valk rekent €0,25 transactiekosten voor een Ideal betaling ! 2. Betalen met de van der Valk giftcard is op de website niet mogelijk. We hebben genoten van de uitmuntende Sushi !

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk super kwaliteit!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfekt

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed! Fijne smaak, netjes verzorgd.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en op tijd geleverd. Heerlijke combi roll’s. Aanrader! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Susi.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super as ever. Always a party to eat this fresh food

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer bij Ozzy take away. En smaakte echt lekker!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wilde eigenlijk er maar bij laten, maar kreeg nu een uitnodiging. De pekingeend bij de pannenkoek was veel te dik gesneden en naar mijn idee uit de koelkast van de vorige dag ofzo. Super gaar en ijskoud en dan eet je je sushi ook anders op....

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een kwartier te vroeg. Gelukkig kwamen we net terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was minder dan wij gewend waren.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Tast was super and so fresh I couldn’t stop eating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, met z’n 4-en verschillende soorten besteld, was voldoende variatie. Thuis opgegeten, we hebben het afgehaald, het was netjes op tijd klaar en mooi en goed ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi gegeten! Echt een aanrader.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top...

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere, superverse en supermooi gepresenteerde sushi. Aanrader!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Netjes ingepakt en goed verzorgde sushi. Smaak erg goed. Dit is zoals je het hoopt!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg genoten van jullie heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat met bezorgen helaas

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Wat eeen goede kwaliteit leveren jullie.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Helaas was de bezorging wat laat maar het heerlijke eten maakte alles goed. Wij kopen hier al jaren onze sushi. De kwaliteit is altijd perfect.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel rijst! Kip was lauw. In verhouding duur! Vriendelijke bezorger.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger kon het adres niet vinden ? vreemd want nooit een probleem. hij was vriendelijk. Kwaliteit was vers. Geen servetjes meegeleverd. eten wat warm moest zijn was koud

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! En ruim De aardappelpartjes waren mij iets te zacht. Iets knapperiger zou volgende keer wel beter zijn.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te duur voor droge spareribs, knoflooksaus niet lekker. Aardappeltjes waren ook slap. Niet voor herhaling vatbaar.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ribs, peking eend (wel wat weinig), en diverse sushi besteld, met recht de beste sushi in omstreken!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs en aardappelen waren koud en niet goed ‘doorbakken’ . Het is jammer genoeg heel erg tegen gevallen qua kwaliteit. We dachten onze trouwdag zonder uit eten te gaan te vieren met de kwaliteit die we van Van der Valk gewend waren. Helaas

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Verbetering: De afhaal locatie was niet heel duidelijk. Er is behoefde van een beter indicatie. Er is alleen een aanwijzing in de inrit. Ik zag die niet.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en wat een service!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk echt genieten, de prijs waard

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi maar twee uur erop wachten is echt te lang

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch!! We hebben genoten in onze eigen tuin van de kleine kunstwerkjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Niet teveel rijst, prima verhouding vis + rijst! We halen wekelijks sushi door de hele regio en Ozzo staat in de top 3. Prijs is in verhouding met wat je krijgt, wellicht om concurrerender te zijn iets meer stukjes in een roll. Keep going with this nice level and climb up every day!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een dag te vroeg, ik heb het ook weer terug gestuurd dus ik hoop het vandaag wel te ontvangen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ozzo's sushi is altijd al erg goed, en nu nog steeds! Het menu is wel wat beperkt, met name de sashimi, en blauwvintonijn serveren is niet van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alhoewel wij het een en ander wel aan de prijzige kant vonden

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Heel divers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, hadden moederdagpakket en de ribs. Moederdagpakket was gevarieerd en ruim voldoende en de extra attentie werd gewaardeerd. Helaas bezorging wel vertraagd met een half uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heel erg lekker. Goede service, leuke attentIe. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, echt goede kwaliteit

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ziet er zeer mooi, verfijnd en verzorgd uit. Helemaal top en voor herhaling vatbaar. Goede bezorging en aanwezig op afgesproken tijdstip.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi het bakje mayonaise was gaan schiften. Voor de rest was het erg lekker.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Tot de volgende keer

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de minuut op tijd! Eten van hoge kwaliteit.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi en rollen, mooie verpakking voor Take Away.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, top kwaliteit sushi.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en ook de bezorging was precies op de afgesproken tijd. Aanrader

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk en zag er ook fantastisch uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer zoals vanouds: heerlijk....

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Wij hebben vaker bij Ozzo gegeten en zijn nog nooit teleurgesteld. Een absolute aanrader!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de laatste keer een enorme teleurstelling te hebben ervaren was het deze keer prima, echt wat we gewend zijn van OZZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bij jullie, alleen deze keer was de tonijn iets minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke sushi en sashimi. We hadden een flinke en gecompliceerde bestelling, maar alles was er netjes, op tijd en de saté lekker warm. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, echt van genoten nu we binnen moeten blijven. Bezorging ook uitstekend, precies op tijd! Hoop als alles weer normaal is, ook in het restaurant te komen eten. Na 45 jaar in California gewoond te hebben en nu in Oegstgeest, fijn om een restaurant te vinden met heerlijke sushi! Sterkte in deze moeilijke tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Gege eten en perfect op tijd bezorgd. Miste wel de soyasaus erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi verzorgd, uit eten thuis.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke sushi schotel gegeten. Absolute aanrader!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi, en snel bezorgd! Jammer genoeg iets te duur om vaak te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. In de bestelling was iets vergeten gegaan. Ik heb gebeld en de vergeten maat was ongeveer 15 later geleverd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alleen duur en weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd bezorgd en alles was heerlijk!! Erg genoten van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi en vooral heerlijke Sashimi. Ze waren met de bezorging ruim op tijd en alles zat in de tas wat er in moest zitten. Prijs is nog pittiger dan de wasabi, maar de kwaliteit is zeer goed!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en snel klaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk .. Op tijd bezorgd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer de sushi van Ozzo gegeten en dat is ons heel goed bevallen. De vis smaakt echt vers en de kwaliteit van de gerechten is uitstekend. Alles smaakvol. Een echte aanrader. We gaan dit vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi. Goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een beetje weinig dus vond ik in verhouding duur. Normaal is een rol 8 stukjes geen 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, kleine sushi, spareribs smakeloos, aardappel flauw. En gewoon te veel geld. Kortom, ga niet thuisbezorgen als je de kwaliteit van je restaurant niet kan waarborgen

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi! Heel lekker.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en allemaal keurig verzorgd incl. soja saus, gember, wasabi en stokjes. Tevens op tijd bezorgd. Gaan we zeker nog een keer bestellen. #stayathome

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verzorgd, beetje duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk ,dat was echt een 9 alleen de spareribs waren teleurstellend en weinig frites . Dus dat was droog en taai dus Dat was jammer

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit net zoals in het restaurant

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en op tijd. De sushi van Ozzo is en blijft gewoon veruit de beste van de gehele duin & bollenstreek.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekende kwaliteit en service!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!