Beoordelingen van Ozzo Take Away Sassenheim

Recente recensies

5.0
AL
gisteren

Broer gevraagd de bestelling op te halen op aangegeven tijdstip (17:30). Bestelling bleek niet gereed. Aan bar gewacht (zonder drankje) en na een half uur werd de bestelling afgegeven zonder excuus voor vertraging. Eten was perfect, maar ophalen kan beter.

Theresa Stigter
3 december 2021

Beste sushi van de bollenstreek. Top

de M
28 november 2021
Sem
25 november 2021

Super! Altijd weer genieten als ik overnacht. Thanks!

Robert Van de Bosch
21 november 2021

Afhalen 17u. Heerlijke sushi, jammer dat je voor de yakitori nog 20 min moet wachten. Die moet uit andere keuken komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anders
20 november 2021

Eten ***** maar bij het restaurant 45 minuten zitten te wachten op een bestelling omdat jullie die kwijt waren (ik heb wel een bevestiging via e-mail gekregen) brengt de score helaas naar beneden. Dit moeten jullie, in deze tijden, aanpakken!

Willeke Meijer
20 november 2021

Shasimi was heerlijk alleen nog lekkerder als het dunner gesneden is.

Rob Vermeulen
14 november 2021

Erg goede sushi, misschien wel de lekkerste die ik ooit in Nederland gegeten heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sleebos
14 november 2021

Als je verschillende gerechten waaronder sushi besteld ter waarde van Eur 110,— verwacht je niet dat je 5 verschillende sushi bij elkaar gepakt zit in 1 verpakking of zeg maar alles dusdanig tegen elkaar ligt dat het moeilijk is om het van elkaar te scheiden. Beetje meer respect voor de sushi. En als je als commentaar geeft dat Itoshi en all you can eat het ook op die manier verpakken zou ik zeggen verander je naam in Itoshi of All you can eat . Hopelijk leert de manager iets van mijn opmerking. Ik ben niet om te kopen voor een korting maar verwacht wel meer respect voor het eten die je presenteert.

Henriette
5 november 2021

Helaas was de pokébowl matig. Weinig vis, weinig smaak, weinig inhoud. Prijs-kwaliteit niet goed. Ik ben beter gewend van Ozzo. Jammer.

Legel
2 oktober 2021

Sushi was erg lekker! Alleen erg jammer dat bij het afhalen van het eten de bevestigde afhaaltijd 30 minuten verschilt met het moment dat je de sushi mee krijgt.

Mark van Vugt
23 september 2021

Was erg goed. Vis was supervers. Van de ca 7 keer dat ik heb gehaald was dit het beste tot nu toe. Dank

S.M.
9 september 2021

Op tijd klaar, vriendelijk en superlekker!

Reina
8 september 2021

Deze sushi is het omrijden waard!

Patricia
3 september 2021

De sushi was weer heerlijk, een echte aanrader, vers , smakelijk

Marianne van Sonsbeek
29 augustus 2021

Dit is gewoon de allerlekkerste sushi! Nergens echt nergens eet je zo lekker! Zo verzorgd met liefde bereid ! TOP !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
22 augustus 2021

De susih was weer super lekker. Jammer dat er geen stokjes en sojasaus bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.J. Groeneveld
6 augustus 2021

Heerlijk verse sushi’s perfecte opmaak en erg smakelijk, menig sushi restaurant zal er jaloers op zijn. Gewoon lekker doorgaan zo. Prima.

Franziska
1 augustus 2021
Marco zandvliet
30 juli 2021

As always superb

Robbert
29 juli 2021

Altijd goed, heerlijk en op tijd. De beste Sushi in de regio!

Ghijben
27 juli 2021

Gewoon goed

Familie Göttgens
26 juli 2021

Onze vaste adres voor top of the bill sushi. Wederom fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
24 juli 2021

Heerlijke sushi besteld. Tijdens het wachten op mijn bestelling kreeg ik een drankje van het huis aangeboden, wat een fijne service!.

Piet H
10 juli 2021

Heerlijk, maar…. Kleine porties voor veel geld. Bij de combiplatter sets staat alleen Roll genoemd. Maar wat krijg je met deze Roll?

Raats
3 juli 2021

Heerlijke sushi, de rolls zijn echt voortreffelijk, niets op aan te merken 😋 Het valt me wel op dat er regelmatig iets ontbreekt in mijn bestelling en je dus altijd goed moet controleren. Het wordt altijd netjes opgelost met excuses en een drankje voor het wachten, maar toch a-relaxed. Kan natuurlijk altijd gebeuren, maar mij gebeurt het te vaak en naar mijn idee past dat niet bij de kwaliteit van het eten.

Joseph
30 juni 2021

Very good. Will order again.

Brenda Bunck
29 juni 2021

Altijd lekker…ook deze keer weer top! lekkerste sushi uit omgeving!

Mona
26 juni 2021

Super lekker, van goede kwaliteit, vers, we rijden er graag even heen vanuit Leiden.

Ron
25 juni 2021

heerlijke sushi jammer dat men gestopt is met bezorgen

Arnoud Bosveld
23 juni 2021

Het was weer fantastisch. Er is echt geen betere sushi. Prachtig om te zien dat het bereiden van verse producten nog bestaat.

Bianca
21 juni 2021

Het was heerlijk!

Michel Visser
19 juni 2021

Het was heerlijk

Patricia
19 juni 2021

De sushi was weer fantastisch, vers, smaakvol, in een woord geweldig

Nelemans
17 juni 2021

In e In één woord…. Overheerlijk! Beste sushi in de bollenstreek

Willemijn
12 juni 2021

Normaal zou ik nooit een review schrijven maar dit keer bij ozzo viel de service mij vies tegen. Online besteld als takeaway en zou het om 19:00 kunnen ophalen. Kwam daar 19:05 aan stond de bestelling niet klaar, uiteraard geen probleem even wachten. Uiteindelijk loop ik om 19:20 de deur pas uit.. nul inlevingsvermogen vanuit het personeel geen excuses... niks... dit is niet de service die je verwacht als je voor €85 aan sushi besteld. Niks aan te merken op de sushi maar gewoon geen leuk begin van een avond wat speciaal had moeten zijn. Snap dat de aandacht nu evt naar gasten in het restaurant gaan maar blijf ook attent naar je takeaway gasten.

Carmen
29 mei 2021

Top

Marianne van Sonsbeek
29 mei 2021

Het was in 1 woord geweldig , voortaan als ik sushi ga eten haal ik het bij jullie ! Top genoten !

Janine
24 mei 2021

Heerlijk gegeten! Wat een super kwaliteit sushi zeg! Ook wat warme gerechten en die waren prima op temperatuur. Bezorging was ruim 10 minuten later maar was met Pinksteren dus te begrijpen. Er ontbrak 1 gerecht en dat werd direct na het bellen nagebracht. Hele vriendelijke personeelsleden die in pak kwamen bezorgen. Voor herhaling vatbaar!

Wilmtjje
23 mei 2021

Bestelling stond op tijd klaar. De shusi Was verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
23 mei 2021
Angelique
14 mei 2021

Het was heerlijk! Wel behoorlijk aan de prijs! Maar erg lekker

Frank
14 mei 2021

Kwaliteit prima, maar jammer dat de zeewier salade er niet bij zat. En de toezegging een digitale tegoedbon toe te sturen als compensatie voor het ongemak is nog niet nagekomen. Maar misschien komt dat nog.

Linda
14 mei 2021

Heerlijke sushi gegeten.

Tessa
11 mei 2021

Nieuwe favoriete sushi adres! Super vers en keurig op tijd geleverd, oftewel niks op aan te merken.

Wendy
10 mei 2021

Heerlijke sushi! Keurig en op tijd bezorgd. Wij hebben weer genoten.

Joseph
9 mei 2021

It was a very nice mother's day package including flowers.

Elena Verkerk
8 mei 2021

Ik vond kwaliteit prijsverhouding niet kloppen. 20 euro voor 10 hapjes vind ik erg veel geld. Het ging on de luxe speciale editie, ik vond het jammer genoeg niet bijzonder, voor mij niet nog een keer helaas. Ik had liever de normale sushi geprobeerd, 2 soorten hiervan waren op vrijdag morgen ook al uitverkocht? Jammer mijn 1ste keer meteen een gemiste kans!

Marco Zandvliet
7 mei 2021
Tal
7 mei 2021

Erg jammer dat als je als hotelgast sushi wilt bestellen heel veel gerechten op zijn en je gasten vanaf buiten af met de bosjes naar buiten ziet lopen

Raymar
6 mei 2021

Echt speciaal deze sushi. Super lekker. Geen standaard bende. Niet voordelig, maar echt genieten We halen zeker wéér

Bianca van oosten
2 mei 2021

Het was weer erg lekker,op tijd geleverd, do lekker dat ik nog wel zo een portie op kan :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noortje
30 april 2021

Heerlijk, zoals altijd! ❤️

Tessa
29 april 2021

Heerlijk gegeten! Super lekkere en verse vis. De lekkerste sushi ooit!

Jacqueline
28 april 2021

Ik vind de service fantastisch! De bezorgtijd en bezorging was goed geregeld! De kwaliteit van de sushi was zoals gewoonlijk helemaal top! Ozzo heeft echt de lekkerste sushi! Ik hoop weer snel bij jullie te kunnen eten in het restaurant.

Sanne
27 april 2021
Robin
26 april 2021

Fantastisch 😊

Wilhelmina
26 april 2021

Nog steeds superlekker. Maar de pokébowl vind ik te klein vergeleken met de restaurant versie. En de boontjes waren bevroren en klein.

Nico
26 april 2021

Allebei goed maar ik mis een prijs kwantiteit verhouding Schandalig slecht! Echt niet goed voor dat geld! Daarom sterren aangepast

G. Schouten
26 april 2021
Floor Blok
26 april 2021

Top en zo lekker 🤗

Arnoud Bosveld
21 april 2021

Top gegeten, je kunt overal sushi halen maar dit is onovertroffen goed altijd

Jos
20 april 2021

Erg lekker, keurige bezorger, niets te wensen over

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
18 april 2021
Joseph
18 april 2021

Very good!

Patricia
17 april 2021

Super lekkere sushi en sashimi, voor de eerste keer besteld bij Ozzo en dat gaan we zeker vaker doen, een echte aanrader, echt top.

Jolanda Beers
16 april 2021

Écht top sushi ongelooflijk lekker! En bezorging top dus een dikke 10

Dennis
11 april 2021
M. Groeneveld
11 april 2021

Prima verzorgd, heerlijke sushi’s, vers en mooi verzorgd.

Patricia
10 april 2021

Voor echt lekkere en goede sushi bestel ik altijd hier. Supergeregeld, goede smaken, goed en netjes gemaakt.

Yvette
9 april 2021

Heerlijke sushi. En weer eens andere ingrediënten dan we meestal in de sushi hebben. Vooral die met appel en dan. Ook de tonijn met zeebaars was geweldig

M. Hoendervanger
9 april 2021

De lekkerste sushi take away die ik ooit heb gegeten !

Danny
8 april 2021

Top kwaliteit, precies op tijd geleverd en naar de vraag om een leuke boodschap mee te geven omdat het een cadeau was werd op een leuke manier gehoor aan gegeven. Dikke 10

Debbie
7 april 2021

Netjes op tijd bezorgd, door een goed geklede en nette dame. Het eten was heerlijk, gevarieerde schotel. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen

Vd salm
5 april 2021

Ook glutenvrij was een prima dish

Vd salm
5 april 2021

Ook glutenvrij was een prima dish

Oudshoorn
5 april 2021

Het was weer super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorgen muteart
4 april 2021

De sushi en warme dingen waren geweldig. Maar de boontjes waren nog bevroren en voor dat bedrag wel een heel klein bakje. Groeten

Joseph
28 maart 2021

Heel lekker! - Excellent!

Steven
28 maart 2021

Bestelling kwam te laat, maar kwaliteit was wel goed.

V gijlswijk
28 maart 2021

Veel te laat en koud Heel jammer kwaliteit vd sushi was top

Michael
27 maart 2021

Vandaag voor de tweede keer besteld. Vorige keer was top. We hadden de indruk dat de sushirollen niet allemaal even vers waren.Sashimi tonijn 3 mooie stukjes en 6 mindere plakjes De yakitori was koud en niet top. Ook niet vers gemaakt denk ik, als ik het met vorige keer vergelijk. Te weinig wasabi en sojasaus ondanks de vraag voor extra..De bestelling was 30 minuten te laat zonder berichtje via het systeem. Voor bijna 80 euro inclusief bezorgen en tip kan het gewoon goed zijn. Jammer !

Andries Hamstra
22 maart 2021

Super lekker Lang weekend geweest alleen maar sushi gegeten Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NSO
21 maart 2021

Superlekkerre sushi, helaas lijken de porties steeds iets kleiner te worden.

Inge
21 maart 2021

Zeer smakelijk as usual! Belletje dat de bestelling iets verlaat zou zijn 👍🏻

Chris
19 maart 2021
Chris
19 maart 2021
Luigies
16 maart 2021

Erg lekkere sushi, mooi opgemaakt ,bestelling stipt op tijd, wel erg duur maar heb het er wel voor over. Van mij krijgen jullie een 9+

Sally Ann Matthews
15 maart 2021

Perfect! Vers, lekker en verrassend!

Marco Zandvliet
14 maart 2021

We lusten dit elke week top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
12 maart 2021

Was weer erg lekker. Ben erg gecharmeerd van de kipdijtjes, super!!

Michael
9 maart 2021

De luxe combinatie en yakitori waren heel lekker. Bijgeleverde soyasaus, wasabi en gember goed en meer dan voldoende. De bestelling werd op tijd door een vriendelijke dame bezorgd. Dit is voor herhaling vatbaar !

Michael
9 maart 2021

De luxe combinatie en yakitori waren heel lekker. Bijgeleverde soyasaus, wasabi en gember goed en meer dan voldoende. De bestelling werd op tijd door een vriendelijke dame bezorgd. Dit is voor herhaling vatbaar !

Christine
9 maart 2021

Erg lekkere sushi, met super verse vis en groenten. Echt een aanrader!

Van steijn
7 maart 2021

Voor het eerste keer besteld voorv5 personen. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rogier
7 maart 2021

Het was lekker, maar het eten kwam totaal niet overeen met de bestelling

Jan Willem
7 maart 2021

Beste sushi ooit ! Dikke complimenten!!

Annette
6 maart 2021

Wederom fantastisch!

Bob Vetter
6 maart 2021

Kwaliteit sushi! Aanrader voor 2 personen neem de 40 stuks plus de special!

Jaap Dijkstra
5 maart 2021

Heerlijke sushi. Door een foutje van de kok werd ik getrakteerd op 1 soort extra, alsof ze wisten dat ik jarig was. Dat mag vaker;)

Sally Ann Matthews
5 maart 2021

goede service op tijd klaar heerlijk verse sushi! Bedankt!

R.R. Floris
4 maart 2021

Het eten was volgens afspraak klaar en warm. Ik ben zeker te vrede.

Sabrin
4 maart 2021

Hele lekkere sushi!

Carl
2 maart 2021

Goede porties en erg lekker 🤤

Nieuwenburg
1 maart 2021

Niets meer aan doen, erg lekker en goede bediening

Sjoukje
1 maart 2021
Sarah
1 maart 2021

De sushi was heerlijk! Perfect op tijd bezorgd en mooi en netjes ingepakt/gepresenteerd. Ik zal zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m.j. van paridon
28 februari 2021

eten was perfect, logistiek is (eindelijk) drastisch verbeterd Jammer: wasabi ontbrak!!

Oudshoorn
26 februari 2021

De sushi’s zijn super lekker!!

Bosman
26 februari 2021

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd bezorgt. Bestelling en status worden prima via mail gecommuniceerd.

Bosman
26 februari 2021

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd bezorgt. Bestelling en status worden prima via mail gecommuniceerd.

Deetje
26 februari 2021

Super verse en lekkere sushi!! Heerlijk genoten!!

M. den Os
25 februari 2021

Alweer een prima ervaring!

Kuurman
25 februari 2021

de sushi e.d. waren perfect, de bonen waren helaas bevroren....

Beer
24 februari 2021

Per ongeluk 1 verkeerde sushi rol geleverd, gebeld en binnen no time stond bezorger voor de deur met de juiste bestelling. Uitstekende service

Marc
22 februari 2021

Wederom uitstekende sushi en een hele goede service!

Joan Louise
22 februari 2021

Erg lekker eten en heel vers. Absoluut een aanrader.

Trevor
22 februari 2021

Amazing food ;-) Wish the ordering website was Aldo in English Yummmm

Marcel
22 februari 2021
Wes
21 februari 2021

Heerlijk gegeten maar wel ruim een uur te laat bezorgd..

Bas
20 februari 2021

Tijd aangegeven van 19.15 uur, werd bevestigd voor 19.45 uur. Er werd daarna gebeld dat het 20.00 uur zou worden, maar in werkelijkheid bleek het 20.25 uur te worden voor onze sushi werd bezorgd. 1 uur en 10 minuten later....

Chris
19 februari 2021

Beste sushi ooit! Complimenten aan de koks.

Carla
19 februari 2021

Was weer super lekker. Goed georganiseerd met ophalen.

Arie
19 februari 2021

Goddelijk! Mooiste en meest verse sushi van Sassenheim.een aanrader!

Van der Meij
14 februari 2021

Heb een half uur op me eten moeten wachten

Marco zandvliet
12 februari 2021

Elke keer een feestje

Steenvoorden
12 februari 2021

Top! Van bestelling tot levering. Geweldige smaak maakt het geheel af.. tot snel!

Noortje
10 februari 2021

Heerlijk gegeten, bedankt!

Saskia Limpanont
6 februari 2021
Jorrit
6 februari 2021

Heel goed!

Richard
3 februari 2021

Na een paar keer goed gegeten te hebben moet ik helaas melden dat de kwaliteit wat achteruit is gegaan. Gisteren vrij lang moeten wachten op locatie en de sushi was daarnaast matig van kwaliteit. Normaliter is de prijs kwaliteit in verhouding maar nu helaas niet ;-(

Wendy
2 februari 2021

Kwaliteit van de sushi is perfect. Alleen de bezorgingstijd vraagt de nodige aandacht. Om 16.30 online de bestelling geplaatst en pas om 19.40 geleverd.

Ritsma
2 februari 2021

Erg lekkere sushi van goede kwaliteit, en originele rolls.

Mary
1 februari 2021

Zalige sushi en sashimi. Stipt op tijd gebracht. Helaas zat er geen wasabi en gember bij :(

Joseph
31 januari 2021

Very good food. The whole family was very happy.

Ron
31 januari 2021

Prima service ruim op tijd en heel lekker. Een aanrader

Bridget
30 januari 2021
G. SCHOUTEN
30 januari 2021

Heerlijke sushi, goede side- gerechten

Nanninga
29 januari 2021

De beste sushi ever

Richard
29 januari 2021

Heerlijke sushi's en goede service. Zeker een aanrader !!

Sally Ann Matthews
27 januari 2021
Thea
27 januari 2021

Was heerlijk , goed verzorgd , en Ook op tijd Gr. Thea

Rob Turk
26 januari 2021

Perfect op tijd de beste sushi van Zuid-Holland. Niet goedkoop maar prijs absoluut waard.

Mei-Ting Kua
25 januari 2021

We hadden de inside out maki’s besteld, was super lekker! Vers voorbereid en dat proef je. Als we weer s een weekend van der valk doen dan bestellen we weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Red
23 januari 2021

Top!

Drost A
22 januari 2021

Top👍🏼

Jaap
18 januari 2021

De bestelling was met uiterste zorg samengesteld, was heerlijk en precies op tijd. Chapeau. Ozzotakeaway staat bij ons op de eerste plaats

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Jaap, Hartelijk dank voor uw positieve recensie, wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Paul
18 januari 2021
zandvliet
16 januari 2021

zoals altijd subliem

Marc van Biesen
15 januari 2021

We hebben niet de gehele bestelling ontvangen, maar 1 keer de Yakitori ipv de bestelde 2.

Kool
15 januari 2021

Was heerlijk , verrukkelijk zelfs!

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Prisca, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve recensie. Wij hopen snel weer een mooie order voor u klaar te mogen maken. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Arnoud Bosveld
13 januari 2021

Was weer heel goed... kwaliteit en tijd.. 10+

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Arnoud, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Scheggetman
13 januari 2021

Heerlijke sushi echt een aanrader!!

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Lianne, Hartelijk dank voor uw positieve recensie, wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Weusten
10 januari 2021

Het is allemaal erg lekker en heel verzorgd. Ik zou alleen een andere oplossing zoeken voor het meegeven van de yakitori. Die is in het kartonnen doosje wel erg snel afgekoeld. Maar verder staat Ozzo bij ons hoog op de lijst van Sushirestaurants.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve recensie en uw feedback over de kartonnen bakjes. Wij gaan kijken naar een betere oplossing hiervoor. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Brigitte Ammerlaan
8 januari 2021

Heerlijke sushi en ook met de allergie is prima rekening gehouden. Daar worden wij blij van!

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Brigitte, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Peter Rutting
4 januari 2021

Smaak was goed maar een beetje slordig dat er geen bakje bij zat voor de ketjap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Peter, Bedankt voor de positieve recensie! Fijn dat alles naar wens was. Bij onze sushi serveren wij sojasaus, welke in geportioneerde flesjes bij uw bestelling meegegeven wordt. Wij kijken ernaar uit om wederom een mooie bestelling voor u te maken! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Carla Wesseling
1 januari 2020

Fantastische sushi Heerlijke verse sashimi Voor herhaling vatbaar We bestellen altijd graag het is top

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Carla Wesseling, Hartelijk dank voor de positieve recensie! Goed om te horen dat het altijd zo naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Oriental Restobar OZZO

Mohlmann
1 januari 2020

Geweldig lekkere en mooie sushi

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling van u te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Ozzo Oriental Restobar

Koopmans
29 december 2020

Slecht!!!!!!!!!! Eerst gebeld om een bestelling te plaatsen, dit was niet mogelijk. Vervolgens een bestelling geplaatst via de website (van 63,-) hier konden wij een afhaal tijd aangeven. De tijd zou 19.15 zijn. Vervolgens was de bestelling pas om 19.35 klaar. Dit had als reden dat er niks afgeraffeld zou worden en alles top gemaakt zou worden. Bij thuiskomst (in Hillegom) zat er geen sojasaus bij de sushi, geen stokjes en was de sushi niet top! Dit was de 1e maar ook de laatste keer bij Ozzo.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste, Wij betreuren het ten zeerste dat u uw bestelling niet zo heeft ontvangen als u verwacht had. Echter had u uw bestelling om 19.15 willen hebben en was u er zelf al om 19.00. Daarnaast heeft u per mail een bevestiging gekregen dat de ophaal tijd verschoven was naar 19.35. Deze tijd verschuiven wij op het moment dat het voor de sushi koks niet haalbaar is om de bestelling op de gewenste tijd af te hebben. Dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, Team Ozzo Oriental Restobar

Miranda
29 december 2020

Heerlijke sushi, luxe ingepakt. Zeker een aanrader! Noodles zouden van mij wel mogen worden geleverd met saus en bijvoorbeeld vlees of vis. Daar valt niets in te kiezen. Iets meer keuze in verschillende soorten noodles of loempia zou maken dat ik meer zou bestellen.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw feedback. We hopen snel weer een bestelling voor uw te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Willem
23 december 2020

Erg lekkere sushi! Heerlijk vers en precies op het aangegeven tijdstip klaar om afgehaald te worden! Wederom top

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Meneer de Vogel, Bedankt voor uw vertrouwen in de OZZO. U bent een graag geziene gast in onze bar. Wij wensen u een goed 2021 toe! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

m.van paridon
22 december 2020

de kwaliteit is beste van talloze concullega’s bestelling van vandaag heeft echter betrekking op 1e Kerstdag, 25e derhalve en moet nog afgehaald worden. In de bevestigingsmail stond dat niet goed, alleen bij bijzonderheden

Bruce Meijer
22 december 2020

Best waardeloos ik had de spicy tuna en de ossenhaas de ossenhaas was gewoon een plakje worst op een stukje rijst ik had echt vlees verwacht niet een plakje worst spicy tuna het zelfde verhaal niet een mooi stuk tonijn maar allemaal kleine stukjes gemixt door elkaar het lijkt erop dat zegen mooie stukken vlees en vis kiezen maar gewoon de goedkope variant en daarmee iets leuks proberen te doen wat totaal niet lukt heb r dik 23 euro voor betaald maar kan dat zelf thuis maken voor 7,50. 1 woord waardeloos

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Bruce, Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet naar verwachting ontvangen heeft. Echter kan ik u garanderen dat wij alleen met verse en goede producten werken. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Bijan
20 december 2020
Ineke
18 december 2020

Kwaliteit prima, smaak heerlijk. Duur voor de hoeveelheid.

Dominique Glasbergen
14 december 2020

Ik had om 17:38 een bestelling geplaatst, daarna kreeg ik een mail met de verwachte bezorgtijd: 18:45. Om 19:15 was het er nog steeds niet, dus hadden we gebeld naar het restaurant. Het zou er binnen tien minuten zijn, werd er gezegd. Uiteindelijk was het er pas om 19:45. Beetje jammer... want we hadden hele erge trek:) Het eten was wel heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Dominique, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Wij streven ernaar om de bestelling op het gevraagde tijdstip te kunnen leveren. Fijn dat u zo lekker heeft gegeten! Wij hopen in de toekomst nog een mooie bestelling voor u te mogen bereiden, die geleverd wordt op het gevraagde tijdstip. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Michelle
10 december 2020
Reactie van Ozzo Take Away

Beste Michelle, Hartelijk dank voor uw positieve waardering! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Jens
9 december 2020

Sushi van matige kwailiteit, bediening ook, als ik een combi platter bestell verwacht ik gewoon niet dat er vlees bijzit

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Jens, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te lezen dat uw bestelling niet naar tevredenheid was. Onze sushi chefs streven ernaar onze gasten te mogen verrassen met een mooie combinatie van verschillende sushi items. Hier zit inderdaad ook vlees bij. Als u nogmaals bij ons bestelt, geeft u alstublieft aan dat u geen vlees wil hebben, dan zorgen onze chefs ervoor dat uw bestelling naar uw tevredenheid geprepareerd wordt. Wij kijken ernaar uit om wederom een mooie bestelling van u te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Wim Popma
7 december 2020

De smaak was goed alleen te weinig voor met zijn tweeën als we bij jullie aten waren de Rolls groter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice Selhorst
6 december 2020

Nog niet van toepassing - de bestelling is voor 6 december. Verwarrend - bestelling on line gedaan op 5 december voor de volgende dag afhalen. ik ontving een email confirmatie voor 6 december 18.15 en vervolgens lijkt het er op dat u op 5 december de bestelling verwerkt heeft. We gaan het vanavond om 18.15 zien als ik mijn bestelling kom afhalen. Ben benieuwd ! Groeten MAURICE

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Maurice, Bedankt voor uw beoordeling. Het betreurt ons te zien dat wij 1* ontvangen hebben in uw review. Het systeem heeft inderdaad de bestelling verwerkt en doorgeschoven naar de volgende dag. Deze bestelling, stond naar uw wens, klaar op 6 december om 18.15u om opgehaald te worden. Wij hopen dat u genoten heeft van de sushi en u in de toekomst nog zo een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Faith
5 december 2020

Heerlijke sushi! Echt aan aanrader. Ook vanuit het hotel makkelijk om af te halen voor n late night snackie 😍🥰

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Faith, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Postma
4 december 2020
Bas
1 december 2020

Superkleine porties, en serieus 8 euro voor 3 kleine stukjes tonijn... Smaak van alle sushi was niet bijzonder. Alleen de yakitori spiesjes was wel goed

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Bas, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen. Wij betreuren het te lezen dat uw bestelling niet naar uw tevredenheid is geweest. Omdat onze sushichefs "a la minute" de bestelde sushi prepareren, kunnen wij de versheid garanderen. De prijs heeft ermee te maken dat wij uitsluitend werken met hoogwaardige en dagverse producten. Wij hopen u bij uw volgende bestelling te kunnen overtuigen van onze kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Jan
28 november 2020
Conny den Os
25 november 2020

de aller heerlijkste sushi

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Conny van den Os, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Robert
24 november 2020

Ongelovelijk lekker eten, hele goede kwaliteit. Echter was het 10 min te laat waar ik geen probleem heb. Waar ik wel een probleem mee had dat ik op een onvriendelijke manier werd verteld om in de lobby te wachten. Zou zeker terugkomen voor de sushi.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Robert, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om een reactie te plaatsen. Fijn dat u zo enthousiast bent over onze sushi. Wij werken altijd met verse producten en maken de sushi a la minute om de versheid te garanderen. Vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad met het afhalen. Wij proberen om, ook tijdens de huidige maatregelen, al onze gasten een zo goed mogelijke service te verlenen. Vanwege de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om de gasten voor de take-away in de lobby te placeren, waar zij kunnen wachten op de bestelling. Wij hopen u in de toekomst wederom te voorzien van onze overheerlijke sushi. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Jaap van Duijvenbode
20 november 2020

Top ervaring met Ozzo takeaway, kwamen zelfs de stokjes nog even nabezorgen met een aardigheidje erbij! Geweldig lekker gegeten en zeker aan te raden. Binnenkort weer :-)

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Jaap van Duijvenbode, Wat goed om te horen dat alles zo naar wens was. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Dit keer doen we gelijk alles in het tasje, zodat u gelijk kunt beginnen met eten. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Carla wesseling
20 november 2020

Iedere keer weer een feestje om de sushi’s te bestellen ze zijn zeer goed en smakelijk we bestellen regelmatig en altijd keurig op tijd en perfect personeel die het bezorgd 👍👍

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Carla Wesseling, Wat goed om te horen dat alles weer naar wens was. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Jochem
17 november 2020

Kwaliteit is top, maar de porties zijn heel klein ten opzichte van de prijs. Anders zouden we veel vaker bestellen.

Kromhout
16 november 2020

Afgelopen zaterdag voor de tweede keer besteld! De sushi is heerlijk, gewoonweg de lekkerste in de omgeving. Het enige jammere vond ik de saté, die was bij thuiskomst echt koud, beetje een domper!

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Dennis Kromhout, Wat goed om te horen dat alles weer naar wens was. Wij vinden het vervelend dat niet alles op de juiste temperatuur bij u aangekomen is. Wij streven er altijd naar om alles goed op temperatuur bij u thuis te bezorgen. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Marijke
15 november 2020
Tc van grieken
14 november 2020

Top kwaliteit de bezorging was 10 min te laat maar dat heeft de kwaliteit van het eten Weer goed gemaakt echt een aanrader

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Tc van Grieken, Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Wij streven er altijd naar om alles op tijd bezorgd te hebben. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Het team zal er dan voor zorgen dat deze op de afgesproken tijd geleverd zal worden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Bert
13 november 2020

Helemaal goed; zeer tevrey

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Bert, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Erwin
11 november 2020

Prima sushi. Mooi restaurant ook in vd Valk Sassenheim. Nu twee keer afgehaald en beide keren heerlijk. Wellicht nog bezorgen in Noordwijkerhout toevoegen aan de service?

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Erwin, Dank voor uw positieve recensie. De reden waarom wij niet meer bezorgen in Noordwijkerhout is dat het voor ons niet mogelijk is de kwaliteit te waarborgen, vanwege de afstand. Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen klaarmaken. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Petra
9 november 2020

Was weer super lekker, hebben weer genoten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Petra, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

FW
8 november 2020

T was weer super lekker

Reactie van Ozzo Take Away

Beste FW, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wij hopen snel weer een bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Michel Visser
7 november 2020

De kwaliteit is zeer goed en lekker. Alleen jammer dat bij het afhalen meer dan de helft van de bestelling niet aanwezig was en ik dit zelf moest aangeven. De bestelling miste de warme gerechten en een derde deel van de overige gerechten. Dit vond ik erg vervelend, vooral omdat ik ruim een kwartier op de rest van de bestelling moest wachten. Mvg, Michel Visser

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Michel Visser, Wat vervelend om te lezen dat er wat dingen mis gegaan zijn rondom uw bestelling en dat uw daardoor een kwartier langer heeft moeten wachten. Wij hebben dit met het team besproken en zullen hier in het vervolg nog beter op gaan letten. Wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Guido
5 november 2020

Door een fout in de keuken (opmerking over allergie gemist), een uur te laat bezorgd. Overigens wel netjes gebeld om dit te melden. Bestelling was niet compleet dus werd er nageleverd. De rolls zijn een stuk kleiner dan een tijdje geleden maar voor de zelfde, toch al hoge prijs. Gaat zo niet de goede kant op met Ozzo

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Guido, Wat vervelend om te horen dat alles zo is tegen gevallen. Wij streven er naar om alles altijd naar wens te maken. Echter is dat bij uw bestelling vanuit onze kant niet helemaal goed gegaan. Wij hopen dat we snel weer een mooie bestelling van u mogen ontvangen! Wij zorgen er dan voor dat het dan allemaal goed aankomt! Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Bosveld
4 november 2020
Trea Strijd
4 november 2020

Het was weer erg lekker. Perfecte sushi. Verse producten en heerlijk bereidt.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste Trea Strijd, Wat goed om te horen dat alles zo naar wens was! Wij hopen snel weer een mooie bestelling voor u te mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team OZZO Oriental Restobar

Zandbergen
1 november 2020

Jammer dat als je voor 100euro besteld dat er geen soja saus en stokjes bij zitten.de smaak iwas super lekker.

Reactie van Ozzo Take Away

Beste, Het is inderdaad de bedoeling dat als u zo'n grote bestelling plaatst dat sojasaus en stokjes netjes meegeleverd wordt. Wij gaan hier nog beter opletten in het vervolg! Ook hopen wij dat we snel weer een mooie bestelling voor u mogen bereiden. Met vriendelijke groet, Team Ozzo Oriental Restobar

Marjolein
1 november 2020

Ik had verkeerde bestelling ontvangen. Als ik niet op mijn sokken naar de auto was gerend had ik een andere bestelling in huis gehad. Beetje slordig, en natte voeten. Kwaliteit viel me echt tegen ten opzichte van eerdere keer (jaar geleden) sushi is stukken kleiner en niet zo hoge kwaliteit als ik gewend was van Ozzo.

MM
30 oktober 2020

Heerlijk gegeten van Ozzo. Lekkere sushi rolls en fried chicken. Top! Dat doen we nog een keer.

Petra
30 oktober 2020

Was heerlijk. Echt vers en top producten. We hebben genoten. En keurig op tijd gebracht.

Petra v Beelen
29 oktober 2020

Was weer top. Heb het gegeten met een vriendin die nog niet bekend was met jullie sushi maar die vond het ook voortreffelijk.

Pien
26 oktober 2020

Super verse sushi. Ook werd de Yakitori pas op het laatst toegevoegd zodat het lekker warm bleef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert van Herwijnen
26 oktober 2020

Het eten was voortreffelijk en de bezorging prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feline
25 oktober 2020

De sushi was echt heerlijk.

Frederique
24 oktober 2020
Louis luigies
23 oktober 2020

Ik was verbaasd dat de shusi best warm was.Had het graag gekoeld aangeleverd willen krijgen, nu weet ik niet hoe lang het buiten de koeling is geweest.Ondanks dat heeft het me wel goed gesmaakt.😋

Robert Roeloffs
19 oktober 2020

Mega lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katya
19 oktober 2020

prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Wijnands
4 oktober 2020

Het zag er prachtig uit, maar de kwaliteit van de sushi kwam niet in de buurt van het uiterlijk. Zalm was slecht gesneden en daardoor zeer pezig. Sint Jacob duidelijk niet dagvers en taai. Geflambeerde sushi was gekookt ipv gebrand. Makreel niet vers en smaakte zeer vissig en zuur. Sushirijst niet goed in verhouding met azijn. Ook was order niet op tijd gereed voor afhalen. We eten geregeld sushi in verschillende prijscategorieën, maar dit keer was het helaas onze slechtste ervaring in tijden. We waren na afloop zelfs licht misselijk ervan. Gelukkig hebben we niet alles opgegeten.

Edwin Rubens
22 september 2020

Op de verjaardag van onze dochter voor het eerst Sushi gehaald bij Ozzo. Wat een positieve ervaring. Erg vriendelijk personeel, eten vers en met rust bereidt. Hele goede smaak, waarbij niet alles het zelfde smaakt. Goede reis en heerlijk gerechten. Echt een aanrader. Niet de goedkoopste, maar wel het geld waard.

Marco Zandvliet
21 september 2020
Bea
20 september 2020

De sushi was superlekker! Maar Ik heb al voor de zoveelste keer gevraagd geen Ketakaviaar op de sushi te doen, maar dat schijnt heel moeilijk te zijn. Volgende keer eraf laten aub dan worden het 5 sterren

Van stijn
13 september 2020

Heerlijke sushi, met liefde gemaakt

Rianne
13 september 2020

Gewoon heerlijk

Anita
12 september 2020

Eten heel lekker Service slecht Onvriendelijke medewerker bij aankomst Eten was pas 40 min later dan opgwgeven klaar Er werd geen drankje aangeboden tijdens het wachten Bediening liet ons wachten zonder me op de hoogte te brengen dat het langer ging duren Erg rommilig

Robin
12 september 2020

Voorgaande keren mooi opgemaakte dozen met de sushi-bestelling. Dat was een feestje om het op te halen en jet thuis uit te serveren. Dit keer is alles in een doosJe gepropt en voor bijna € 80 moet je het door de zaal achter de bar ophalen in de lobby wachten tot de warme rest arriveert. Te weinig waar en service voor relatief teveel geld. Was altijd goed maar dit is een Kleine teleurstelling. Vooral als je wat te vieren hebt. Sushi is trendgevoelig en wat duur, dat weet ik. Maar dit is niet wat ik verwachtte. Jammer.

Arnoud
11 september 2020
H. Kuhne
4 september 2020

De kwaliteit is uitstekend ! Echter.........bestel je op de website zijn er 2 ongeloofwaardige verrassingen. 1. Ozzo/van der Valk rekent €0,25 transactiekosten voor een Ideal betaling ! 2. Betalen met de van der Valk giftcard is op de website niet mogelijk. We hebben genoten van de uitmuntende Sushi !

Rene
23 augustus 2020

Was weer super! Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Burcksen
15 augustus 2020

Het was weer heerlijk super kwaliteit!

marijke
15 augustus 2020

het was weer heerlijk!

Nater
11 augustus 2020

Perfekt

Patty
9 augustus 2020

Goed! Fijne smaak, netjes verzorgd.

Bert Raats
8 augustus 2020

Goed en op tijd geleverd. Heerlijke combi roll’s. Aanrader! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Alex Knijnenburg
26 juli 2020

Heerlijke Susi.

Paul
18 juli 2020
Marco Zandvliet
11 juli 2020

Was super as ever. Always a party to eat this fresh food

Jw Beugelsdijk
5 juli 2020

Was de eerste keer bij Ozzy take away. En smaakte echt lekker!

Leenen
28 juni 2020

Super kwaliteit

Rianne
26 juni 2020

Wilde eigenlijk er maar bij laten, maar kreeg nu een uitnodiging. De pekingeend bij de pannenkoek was veel te dik gesneden en naar mijn idee uit de koelkast van de vorige dag ofzo. Super gaar en ijskoud en dan eet je je sushi ook anders op....

Grada Hellman
22 juni 2020

De bezorger was een kwartier te vroeg. Gelukkig kwamen we net terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
21 juni 2020

Heerlijk vers en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique den Haan
20 juni 2020

De kwaliteit was minder dan wij gewend waren.

Marco Zandvliet
20 juni 2020

Tast was super and so fresh I couldn’t stop eating

Vincent
15 juni 2020

Heerlijk verse sushi, met z’n 4-en verschillende soorten besteld, was voldoende variatie. Thuis opgegeten, we hebben het afgehaald, het was netjes op tijd klaar en mooi en goed ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary
14 juni 2020

Super lekkere sushi gegeten! Echt een aanrader.

Arnoud Bosveld
12 juni 2020

Altijd top...

Bas
10 juni 2020

Superlekkere, superverse en supermooi gepresenteerde sushi. Aanrader!

Patty
9 juni 2020

Top! Netjes ingepakt en goed verzorgde sushi. Smaak erg goed. Dit is zoals je het hoopt!

N Koppen
8 juni 2020

Wederom erg genoten van jullie heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marsha
8 juni 2020

Uur te laat met bezorgen helaas

Hildegard
7 juni 2020

Het was echt heerlijk! Wat eeen goede kwaliteit leveren jullie.

SB
6 juni 2020

Top sushi! Helaas was de bezorging wat laat maar het heerlijke eten maakte alles goed. Wij kopen hier al jaren onze sushi. De kwaliteit is altijd perfect.

Anke
2 juni 2020

Heel veel rijst! Kip was lauw. In verhouding duur! Vriendelijke bezorger.

Methorst
2 juni 2020

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
2 juni 2020
mieke
31 mei 2020

bezorger kon het adres niet vinden ? vreemd want nooit een probleem. hij was vriendelijk. Kwaliteit was vers. Geen servetjes meegeleverd. eten wat warm moest zijn was koud

Feline
30 mei 2020

Heerlijk gegeten

Marius
28 mei 2020

Heerlijke spareribs! En ruim De aardappelpartjes waren mij iets te zacht. Iets knapperiger zou volgende keer wel beter zijn.

TC
28 mei 2020

Veel te duur voor droge spareribs, knoflooksaus niet lekker. Aardappeltjes waren ook slap. Niet voor herhaling vatbaar.

Viviane
28 mei 2020

Ribs, peking eend (wel wat weinig), en diverse sushi besteld, met recht de beste sushi in omstreken!

Ilse Ham-van Kesteren
27 mei 2020

Spare ribs en aardappelen waren koud en niet goed ‘doorbakken’ . Het is jammer genoeg heel erg tegen gevallen qua kwaliteit. We dachten onze trouwdag zonder uit eten te gaan te vieren met de kwaliteit die we van Van der Valk gewend waren. Helaas

Joseph
25 mei 2020

Heel lekker. Verbetering: De afhaal locatie was niet heel duidelijk. Er is behoefde van een beter indicatie. Er is alleen een aanwijzing in de inrit. Ik zag die niet.

Marleen
24 mei 2020
Marjolein van Zanten
24 mei 2020

Top!!!

Jeanette
23 mei 2020

Heerlijk en wat een service!

Len
23 mei 2020
Fieke
22 mei 2020

Heerlijk echt genieten, de prijs waard

Vanessa
21 mei 2020

Super sushi maar twee uur erop wachten is echt te lang

henk Griffioen
19 mei 2020

was weer top!

Jacqueline
18 mei 2020

Het was fantastisch!! We hebben genoten in onze eigen tuin van de kleine kunstwerkjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushi Pro
17 mei 2020

Heerlijke sushi! Niet teveel rijst, prima verhouding vis + rijst! We halen wekelijks sushi door de hele regio en Ozzo staat in de top 3. Prijs is in verhouding met wat je krijgt, wellicht om concurrerender te zijn iets meer stukjes in een roll. Keep going with this nice level and climb up every day!!

Graman
13 mei 2020

Was een dag te vroeg, ik heb het ook weer terug gestuurd dus ik hoop het vandaag wel te ontvangen.

Boris
12 mei 2020

Ozzo's sushi is altijd al erg goed, en nu nog steeds! Het menu is wel wat beperkt, met name de sashimi, en blauwvintonijn serveren is niet van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
12 mei 2020

Het eten was heerlijk, alhoewel wij het een en ander wel aan de prijzige kant vonden

Noor
11 mei 2020

Erg lekker gegeten. Heel divers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dianne Dekker
11 mei 2020

Was heerlijk, hadden moederdagpakket en de ribs. Moederdagpakket was gevarieerd en ruim voldoende en de extra attentie werd gewaardeerd. Helaas bezorging wel vertraagd met een half uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
11 mei 2020

Sushi heel erg lekker. Goede service, leuke attentIe. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo de Jong
10 mei 2020

Heerlijk!

Natasja
10 mei 2020

Heerlijke sushi, echt goede kwaliteit

Anoniem
9 mei 2020

Heerlijk, ziet er zeer mooi, verfijnd en verzorgd uit. Helemaal top en voor herhaling vatbaar. Goede bezorging en aanwezig op afgesproken tijdstip.

Jantina de Mooij
9 mei 2020

Hoi het bakje mayonaise was gaan schiften. Voor de rest was het erg lekker.

Neil duffin
8 mei 2020

Heerlijk. Tot de volgende keer

Marjolein
8 mei 2020

Bezorging op de minuut op tijd! Eten van hoge kwaliteit.

Jacqueline Steenvoorden
7 mei 2020

Was erg lekker!

Gerlinda
6 mei 2020

Perfecte sushi en rollen, mooie verpakking voor Take Away.

Frank
6 mei 2020

Super snelle levering, top kwaliteit sushi.

de Bolster
5 mei 2020

Was heerlijk en ook de bezorging was precies op de afgesproken tijd. Aanrader

Bianka
5 mei 2020

het was weer heerlijk en zag er ook fantastisch uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijkie
3 mei 2020

het was weer zoals vanouds: heerlijk....

Michel
3 mei 2020

Het was echt heerlijk. Wij hebben vaker bij Ozzo gegeten en zijn nog nooit teleurgesteld. Een absolute aanrader!!!

Jeroen
2 mei 2020
Sascha
29 april 2020

Snelle bezorging. Lekker eten.

Jan
29 april 2020

Heerlijk en snel

Henriette
28 april 2020

Na de laatste keer een enorme teleurstelling te hebben ervaren was het deze keer prima, echt wat we gewend zijn van OZZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

da Costa
27 april 2020

altijd goed bij jullie, alleen deze keer was de tonijn iets minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
27 april 2020

Heelijke sushi en sashimi. We hadden een flinke en gecompliceerde bestelling, maar alles was er netjes, op tijd en de saté lekker warm. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josine
27 april 2020

Was heerlijk, echt van genoten nu we binnen moeten blijven. Bezorging ook uitstekend, precies op tijd! Hoop als alles weer normaal is, ook in het restaurant te komen eten. Na 45 jaar in California gewoond te hebben en nu in Oegstgeest, fijn om een restaurant te vinden met heerlijke sushi! Sterkte in deze moeilijke tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joseph
27 april 2020

Heel lekker!

Chris
27 april 2020

Beste sushi ooit!

Fiene
27 april 2020

Heerlijk Gege eten en perfect op tijd bezorgd. Miste wel de soyasaus erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindy
26 april 2020

Het was heerlijk!

Moniek
25 april 2020

Heerlijk eten, mooi verzorgd, uit eten thuis.

Marjolein
25 april 2020

Verrukkelijke sushi schotel gegeten. Absolute aanrader!

Bas Vriend
21 april 2020

Hele goede sushi, en snel bezorgd! Jammer genoeg iets te duur om vaak te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joseph
21 april 2020

Heel lekker. In de bestelling was iets vergeten gegaan. Ik heb gebeld en de vergeten maat was ongeveer 15 later geleverd.

Melis
20 april 2020

Super lekkere sushi, alleen duur en weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
20 april 2020

Top! Op tijd bezorgd en alles was heerlijk!! Erg genoten van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Swarts
18 april 2020
Marjolijn
14 april 2020

Super Sushi en vooral heerlijke Sashimi. Ze waren met de bezorging ruim op tijd en alles zat in de tas wat er in moest zitten. Prijs is nog pittiger dan de wasabi, maar de kwaliteit is zeer goed!

Schmitt
13 april 2020

Top geregeld en snel klaar.

Odette
13 april 2020

T was heerlijk .. Op tijd bezorgd

Caro
13 april 2020

1e keer de sushi van Ozzo gegeten en dat is ons heel goed bevallen. De vis smaakt echt vers en de kwaliteit van de gerechten is uitstekend. Alles smaakvol. Een echte aanrader. We gaan dit vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Cleveringa
13 april 2020

Heerlijke, verse sushi. Goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
13 april 2020
vroom
13 april 2020

Het was een beetje weinig dus vond ik in verhouding duur. Normaal is een rol 8 stukjes geen 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
12 april 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriette
11 april 2020

Slecht, kleine sushi, spareribs smakeloos, aardappel flauw. En gewoon te veel geld. Kortom, ga niet thuisbezorgen als je de kwaliteit van je restaurant niet kan waarborgen

Anoniem
11 april 2020

Zeer goed!

Joseph
10 april 2020

De beste sushi! Heel lekker.

Robert & Desiree
6 april 2020

Heerlijke sushi en allemaal keurig verzorgd incl. soja saus, gember, wasabi en stokjes. Tevens op tijd bezorgd. Gaan we zeker nog een keer bestellen. #stayathome

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.van der Meij
6 april 2020

Lekker en verzorgd, beetje duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Zandvliet
5 april 2020

De sushi was heerlijk ,dat was echt een 9 alleen de spareribs waren teleurstellend en weinig frites . Dus dat was droog en taai dus Dat was jammer

Keijzer
5 april 2020

Perfecte kwaliteit net zoals in het restaurant

Stephan Hoogink
5 april 2020

Nette bezorging en op tijd. De sushi van Ozzo is en blijft gewoon veruit de beste van de gehele duin & bollenstreek.

Anoniem
4 april 2020

uitstekende kwaliteit en service!

Frederique
4 april 2020

Helemaal top!