Beoordelingen van Ozzo Take Away Sassenheim

Recente recensies

5.0
Noor Schermerhorn
13 april 2024

Ontvangst was profi, bestelling was nog niet klaar en er werd mij een drankje aangeboden. Zeer relaxed allemaal. En t was heerlijk.

Anja v duijn
13 april 2024

Erg lekker maar blijft ontzettend duur

Gottgens
17 maart 2024

Het is wel eens beter geweest. De rollen waren vrij dik met rijst gerold en de tonijn sashimi was erg vlezig en niet boterzacht

Eric
3 maart 2024

Sushi was heel erg lekker! Echt een aanrader!!

Marcel Visser
31 december 2023
Claudia en Peter
28 december 2023

Echt super lekkere sushi gegeten ! Heerlijk vers, lekkere smaken echt perfect. Wij waren een paar dagen in Hotel Sassenheim en zo bij dit geweldige restaurant terecht gekomen. Als je echt lekkere sushi wil eten, zeker hier bestellen of gaan eten.

Stefan Mertens
26 december 2023

Normaal gesproken altijd goede sushi. Gister zat er echter weinig smaak aan de sushi. Daarnaast was de wasabi niet goed. Er zat een vieze, doffe en verouderde smaak aan. We hebben daarom niet lekker gegeten en zelfs sushi laten staan. Dat het precies op Tweede Kerstdag gebeurt, is natuurlijk extra balen.

Kees Mertens
25 december 2023

De bestelde sushi was heerlijk. Hebben er al eerder gehaald en ook in het restaurant gegeten.

Sdk
3 december 2023

Heerlijk weer gegeten, lekker thuis! De stokjes zijn vermoeden wij anders dan normaal, houden lastiger vast dan wat die eerder geleverd werden bij bestelling

Soraya
23 november 2023

Helaas was de sushi-ervaring teleurstellend. De verschillende rollen smaakten allemaal hetzelfde en leken niet vers gemaakt. De boontjes waren niet opgewarmd of gezouten, wat een minpunt was, vooral omdat we van te voren hadden aangeven in het hotel verbleven en ze niet zelf konden bereiden. De karaage was gelukkig wel lekker, maar over het algemeen was het een duur diner voor weinig sushi, die helaas niet de moeite waard was. Zonde

D van Grafhorst
13 november 2023

Hallo . Onze beoordeling is deze keer 3 sterren .wij hebben hier een aantal keer gehaald . Maar deze keer was het minder . Sojabonen waren echt koud , te weinig sojasaus . En een beetje afgerateld allemaal . Helaas . Maar de volgende keer halen wij het zeker weer bij ozzo . Was wel lekker . Alleen spreek ik ze erop aan en controleer ik het . Ps wel heb ik het op tijd gehaald .

Sdk
11 november 2023

Heerlijk gegeten weer!

Ard
11 november 2023

Top!

Angela
5 november 2023

Heel tevreden

Jolanda Baljet
24 oktober 2023

Jammer, bij thuiskomst bleek een deel van de bestelling er niet bij te zijn.

Juliette
17 oktober 2023

Edame boontjes waren voor 60% leeg en de crispy tuna rol was niet crispy net zoals de andere gefrituurde sushi

Remco Kramer
12 oktober 2023

Zeer lekkere sushi, rijkelijk gevuld en belegd.. Keurig op tijd klaar en netjes compleet verpakt. Bedankt Ozzo, tot de volgende keer.

Anoniem
25 september 2023

Heerlijk!

Ziggy
23 augustus 2023

Het was weer ontzettend goed!

matthy van paridon
8 augustus 2023

kwalitatief kent Ozzo geen concurrentie in de regio Buitengewoon compleet aanbod en uitgebreider dan elders

Eric
3 augustus 2023

Dit keer was het weer top, super vers. Meestal is dat ook wel zo maar soms slaan ze de plank ook helemaal mis

Niels vester
30 juli 2023

De allerbeste sushi!

Sanne Arts
17 juli 2023

Geen

Sasburg
17 juni 2023
Florence
12 juni 2023
D
8 juni 2023

Heerlijk vers gemaakte sushi. Echt een aanrader.

Eric Hendriks
6 juni 2023

Viel ontzettend tegen ditmaal, was lauw en alles smaakte hetzelfde. Rechtstreeks in de prullenbak

Erna
31 mei 2023

Altijd over heerlijke sushi, sublieme kwaliteit

Peter
29 mei 2023

Ook deze keer was het het weer perfect. Nadat wij hier een aantal keren gegeten hebben nu een keertje besteld en afgehaald. Dit is een aanrader, zij streven iedere thuisbezorger voorbij!

Dimitri
26 mei 2023

Geweldige sushi. Verser kan niet. Echt heerlijk. Je betaalt iets meer maar dat is het meer dan waard

Johan Chrispijn
8 mei 2023
Eric
20 april 2023

By far the best take away Sushi

matthy van paridon
17 april 2023

Overall was kwaliteit uitstekend. De blokjes (dat bevreemdde ons al) sashimi hotate echter vonden alle disgenoten niet lekker en alsof ze uit diepvries kwamen ('zeepsmaak' werd zelfs genoemd (hebben we uiteindelijk ook weggegooid!). Daarom dit keer 1 ster minder. Nigiri hotate (gewoon mooie plakjes) daarentegen waren wel goed. Bij de Kara age past o.i. beter de (wasabi)mayo dan zoetzure saus.

Bea
16 april 2023

Sushi was super! Vis heel vers en de surf/ turf is een aanrader.

Roos Schrama
5 april 2023

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk!! Stukjes mogen iets groter.

Sylvie M
26 maart 2023

Wij waren om 17 uur aan de ingang waar ons gezegd werd dat er geen plaats meer was om in het restaurant te eten. Dus hebben we, via de website, besteld om af te halen. Toen ik om 18.00 mijn bestelling kwam afhalen was 3kwart van het restaurant leeg terwijl ik zag op de site dat de zittingen 2 uur duurden. (Van 17.00 tot 19.00 uur). Dan gaat er volgens mij in de planning wat mis. De sushi en teriyaki waren heerlijk maar ik had liever in het restaurant gegeten.

Diane van der Holst
10 maart 2023
Dorret
10 maart 2023

Het was weer geweldig, goed verzorgd

Arnoud
8 maart 2023

Het was weer heerlijk

Mariëlle Vrielink
6 maart 2023

Verfijnde smaak en kakelvers! Super kwaliteit 👌👌👌

Ingrid
26 februari 2023

Mooie verpakking, heerlijke smaakvolle en ook mooie sushi. Luxe take away!

Nina
14 februari 2023
Diane van der Holst
8 februari 2023
Jeremy Witteman
5 februari 2023

Beste sushi die er is.

M. van Leenen
23 januari 2023

zoals gewoonlijk: heel erg lekker en goed verzorgd!

Mariëlle
21 januari 2023

Heerlijk verfijnde smaken en super kwaliteit 👌👌🤩

Rein-Jan de Nes
11 januari 2023

Super dank voor service en heerlijke hapjes THX

Pamela van Veen
8 januari 2023

Tja, wij kennen geen betere sushi dan hier! Gesmuld!

Vd berg
7 januari 2023

Perfect

Suus
6 januari 2023

Altijd weer de beste sushi van de gehele streek! Niet alleen is het een kunstwerk om te zien, de smaken zijn werkelijk een sensatie. Niet goedkoop maar het geld zeker waard!

Petra
1 januari 2022

Was te duur voor de kwaliteit. Is erg achteruit gegaan. Jammer was in het verleden een hele goede sushi afhaal maar ga er niet meer bestellen en zal het ook niemand aanbevelen. Gr Petra

Monique Dekker
1 januari 2022

Wij zijn zeer fervent aanhangers van Ozzo. Vanaf het allereerste begin eten we er graag en halen we regelmatig een bestelling op. Door de jaren heen is de kaart regelmatig vervangen en aangepast. Soms beter, soms minder. Helaas was de bestelling de wij ophaalde voor oud en nieuw tegenvallend. Sushi leek niet vers, de kwaliteit was veel minder. Ongelijke.plakken en rollen, afvallende toppings, ze waren gewoon veel minder mooi dan voorheen. Jammer, hopelijk volgende keer beter, en anders wachten op wederom een nieuwe kaart of toch naar de concurrent…

Mirjam
31 december 2022
Caroline Mertens
25 december 2022

Het bestellen en halen ging perfect. De sushi was heerlijk. Ik kom zeker terug voor take away en voor in het restaurant.

Gert
19 december 2022
Peter Jansen
7 december 2022

Netjes op tijd klaar. Prima kwaliteit.

Jochem Ghijben
6 december 2022
Anouk
15 november 2022

Erg lekker!!

D van Grafhorst
15 november 2022

Hallo . Samen met mijn vrouw gegeten daar het was echt super lekker 👌👌. Het is zeker een aanrader. Vriendelijk personeel , stonden er verzorgt bij 👍 wij gaan zeker en 100% daar weer eten . Gewoon perfect . 👌👌

Rene Oostveen
31 oktober 2022

Goede kwaitiet!

Patricia
16 oktober 2022

Heerlijke sushi

Jeannet Meijvogel
1 oktober 2022

5 sterren behoeft geen uitleg. Het was heerlijk, Top!

Erica
20 september 2022

Heerlijk gegeten!

Marijke
12 september 2022

het was weer heerlijk!!!!

MP
24 augustus 2022

Heerlijke sushi! Slechte service. Warme gerechten worden koud meegegeven en afspraken niet nagekomen.

Marianne
14 augustus 2022

De meest lekkere sushi, bij jullie het allerbeste

Michael Moritz Birner
1 augustus 2022

Superfreundlich und tolle Sushi !!!

evelyn
20 juli 2022

niet de kwaliteit die ik gewend ben; rommelig in een bakje gedaan;

Christianne Mattijssen
13 juli 2022

Ik vond de sushi lekker, maar de verschillende soorten niet erg onderscheidend. Het leek allemaal nogal op elkaar.

Caroline
12 juli 2022

Allereerst: Ozzo levert heerlijke sushi's! Het is iedere keer topkwaliteit, maar....ze zijn zeker een portie kleiner geworden in vergelijking met vroeger. Zonde. Als je voor € 29 sushi haalt, en je zit met zijn tweeën elkaar aan te kijken, wordt het wel een dure aangelegenheid (en ik ben geen grote eter).

Keijzer
11 juli 2022

Eten was 20 minuten te laat klaar. Het was een kleine bestelling dus totaal onnodig.

Arnoud Bosveld
29 juni 2022

De order van 15.00 uur was niet doorgekomen c.q. gelezen. Dat is niet voor het eerst. Misschien de kok leren dat ie de orders checkt die online binnenkomen zodat ie ze kan maken i.p.v. afhankelijk zijn van de barman die het vergeten is. Binnen komen om 17.30 nadat je om 15.00 uur een order hebt geplaatst en horen dat ie niet bekeken is en het nog een uurtje duurt is niet nodig als je het proces aanpast en de kok zijn eigen order laat inzien. Tip van een trouwe klant die nog steeds 100% achter de topkwaliteit staat en nooit elders zal kopen vanwege de mooie kwaliteit

F Wiltenburg
20 juni 2022

Heerlijk eten en stond op tijd klaar.

BJ
11 juni 2022

Zoals altijd super lekker! Beste sushi in de bollenstreek en omstreken!

Wilfred Klein
5 juni 2022
Peggy van Eck
31 mei 2022

Erg lekker en goef

Linnet
26 mei 2022

tasty sushi

Bosveld
24 mei 2022

Het is geen keuze.. dit is de beste sushi

DJB
22 mei 2022

Eten stond op de afgesproken tijdstip netjes klaar. Super op smaak! En lust voor t oog🤤

Ronald Simmelink
9 mei 2022

we zouden 5 rollen krijgen waren er 4 en 2 stukjes .verder waren sommige uit elkaar gevallen . ja kwaliteit kost geld maar 17 stuks voor 37 euro en ook nog niet eens alle strak . i het verleden was ik dik tevreden echte kwaliteit . maar deze keer niet .

Karin
8 mei 2022

Heerlijk!

Karin Swarts
27 april 2022

Je krijgt wat je verwacht!! Top!!!

Diane van der Holst
26 april 2022
Nina Malanowska
15 april 2022
Jollet
11 april 2022

The order had been forgotten, so when we arrived nothing was prepared and we had to wait around 30 min at the restaurant.

Eric
7 april 2022

By far de beste Sushi

Arnoud
5 april 2022

Mijn 1e negatieve ervaring in 10 jaar. Van A-Z jammer. Jarenlang trouwe klant en unaniem maar het was niet best. Zonder modder gooien en heel veel geduld een mindere dag bij Ozzo

Oudshoorn
2 april 2022

Wederom weer heerlijke gegeten!! Het is echt een feestje sushi van Ozzo!!

Eric
25 maart 2022

Onvergelijkbaar goed, en dat al heel lang

Arnoud Bosveld
15 maart 2022

Was weer topkwaliteit… is nergens zo goed

Maureen Aartman
12 maart 2022

Sushi van Ozzo is BY FAR de lekkerste sushi ooit!! Niet de goedkoopste, maar dat hebben we er graag voor over. Alleen wel jammer dat jullie niet bezorgen.

Wilhelmina
10 maart 2022

Het smaakte weer subliem. Mede doordat het er altijd weer zo prachtig uitziet. Ware kunstwerkjes. Je wilt nooit meer ergens anders sushi eten.

Karin Swarts
5 maart 2022

TOP!!!

Thess
24 februari 2022
Mieke Van Wijngaarden
14 februari 2022

Het was weer eerlijk!

Rodenburg
14 februari 2022

Jammer ook deze keer weer moesten wij bij het afhalen de bestelling controleren. Wederom want het is ons nu al voor de derde keer overkomen dat de opgegeven bestelling niet juist is. Of de warme gerechten zijn niet bij gedaan of de Edemame bonen niet of de bestelling is onvolledig. Heel jammer want de kwaliteit is goed. Maar op deze manier neemt ons enthousiasme wel af. Dit keer werd er bijna onbeschoft gereageerd dat wij de bestelling wilde controleren. Op deze manier zullen wij geen bestellingen meer doen bij Ozzo. Jammer.....ook dat we niets terughoren van deze feedbaks...

Brenda Roelofs
6 februari 2022

Ik kan net eerlijkheid zeggen dat dit de lekkerste sushi is die we ooit hebben gegeten, super verse producten en alles smaakt echt heerlijk! De enige tip die ik heb is om de edamame boontjes warm mee te geven en een beetje gezouten 😊

Elva
5 februari 2022

Duur. Geen sojasaus of stokjes.

Arnoud
1 februari 2022

Top kwaliteit… as usual

Mark
30 januari 2022

Alles zoals verwacht. Netjes optijd en super lekker. Dank